Dutch IT-channel Awards Lustrumgala is uitverkocht

20-11-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel Awards Lustrumgala is uitverkocht

Op donderdag 16 januari 2020 is het zover, dan vindt in het geheel vernieuwde Studio21 in Hilversum alweer de vijfde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala plaats! Op deze volledig uitverkochte gala-avond vieren ruim 700 prominenten het belang van business technology voor de Nederlandse economie.

Het lustrumgala start met een nieuwjaarsreceptie. Daarna volgt het Awards Dinner dat opgeluisterd wordt met een schitterende en indrukwekkende show. Het gala wordt afgesloten met een feestelijke afterparty met gezellig live entertainment.

“Het is mooi om te zien dat de belangstelling voor de Dutch IT- channel Awards jaarlijks groeit. Niet alleen het aantal bezoekers op het gala groeit, maar ook het aantal aangeleverde nominaties en het aantal stemmen, want het ziet ernaar uit dat we dit jaar ook het aantal van de afgelopen jaren gaan overtreffen. Dit is voor mij weer een bevestiging dat Dutch IT- channel de community is voor de industrie", aldus Witold Kepinski, Director Content en hoofdredacteur van Dutch IT-channel.

Bobby en Robine Foundation

"Net zoals de voorgaande jaren steunen wij ook dit jaar weer een goed doel rond de Dutch IT- channel Awards", zegt Rob de Kleijnen, directeur Dutch IT- channel. “Dit jaar hebben wij gekozen voor de Bobby en Robine Foundation van Jan Willem Schermerhorn en zijn vrouw Pamela die twee jonge kinderen hebben die lijden aan de extreem zeldzame en dodelijke metabole (stofwisselingsziekte) CLN2. Jan Willem en Pamela zetten zich naast de 24 uurs zorg voor hun kinderen ook dagelijks in voor meer onderzoek en bekendheid voor metabole ziektes. Zij werken hiervoor ook actief samen met Stichting Metakids. Ik ben ontzettend trots dat wij samen met onze partners een steentje mogen bijdragen aan dit mooie doel, niet alleen in financieel opzicht, maar ook om deze ziekte meer bekendheid te geven."

IT Business Event

Dutch IT-channel is trots wederom het allergrootste Nederlandse IT Business award evenement te organiseren voor de Nederlandse IT-branche, vervolgt Kepinski. “We bedanken hierbij iedereen die ons ondersteunt, waaronder de Main Event Partner Protinus IT en alle andere partners die deze avond mede mogelijk maken. Met het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala onderstrepen we jaarlijks de relevantie van vendors, distributeurs, resellers en IT-beslissers voor de Nederlandse IT-business. Op donderdag 16 januari is ons motto daarom ook weer ‘Let’s celebrate the channel’!”

U kunt nog tot 31 december 2019 u stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl.

Voor meer informatie over het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala bel naar Yvonne Bansagi 06- 23 53 03 99 of mail naar  [email protected]

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards