SLTN Inter Access neemt HPS Connectivity Solutions over

19-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

SLTN Inter Access neemt HPS Connectivity Solutions over

SLTN Inter Access (SLTN) neemt een meerderheidsbelang in HPS Connectivity Solutions (HPS). HPS blijft zelfstandig de markt bedienen vanuit haar vestiging in Oss. SLTN neemt de Unified Communications activiteiten van HPS integraal opnemen in haar verkoop- en (managed services) activiteiten. John Braken, oprichter en CEO van HPS, blijft verantwoordelijk voor de activiteiten van HPS en gaat in deze nauw samenwerken met Eugene Tuijnman (foto), oprichter en CEO van SLTN.

Door de overname is de nieuwe combinatie in staat om hoogwaardige communicatie en zorgoplossingen te leveren en te beheren bij een breed scala aan bedrijven en (zorg) instellingen. "Met name als het gaat om de op Cloud gebaseerde Unified communicatieoplossingen van Mitel, kunnen wij beter tegemoetkomen aan de wensen en eisen van veel van onze (gezamenlijke) klanten als het gaat om totaaloplossingen. Indien gewenst kunnen deze oplossingen worden aangevuld met maatwerksoftware om zo volledig geïntegreerd te worden in de bedrijfsprocessen waar nodig", aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. John Braken, CEO van HPS, vult aan: "Door de kennis, ervaring en certificering van HPS te bundelen met het uitgebreide product- en dienstenportfolio van SLTN ontstaat een unieke propositie in de markt."

"We zien met name veel synergie op het gebied van de grotere aanbestedingen en onderhandse offerte aanvragen. De eisen waaraan een aanbesteding moet voldoen qua certificering, breedte van het product- en dienstenportfolio, juridische aspecten en de financiële draagkracht van partijen, kan middels de strategische samenwerking uitstekend ingevuld worden. Zo heeft SLTN veel ervaring met aanbestedingen bij onder andere de rijks-, provinciale- en gemeentelijke overheid. Door bij deze klanten tevens het Mitel telecommunicatie portfolio aan te kunnen bieden middels de ervaring en expertise van HPS, ontstaat een win-winsituatie voor alle betrokken partijen", aldus Eugene Tuijnman.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud