HPE reikt Partner Awards uit tijdens Discover More in Barneveld

20-11-2019 | door: Witold Kepinski

HPE reikt Partner Awards uit tijdens Discover More in Barneveld

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft de HPE Partner Awards uitgereikt. Tijdens HPE Discover More, het grootste klanten- en partnerevenement van het technologiebedrijf, ontvingen 10 partners hun award in verschillende categorieën. H&R Business IT Solutions is benoemd tot HPE Partner of the Year, een award op basis van nominaties van klanten. De awarduitreiking werd gedaan door het management van HPE.

HPE Discover More is het jaarlijks terugkerende kennis- en inspiratie-evenement dat dit jaar plaatsvond in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het thema van het evenement was ‘Accelerating Next’.

“Partners staan centraal in de manier waarop we digitale transformatie en daarmee innovatie naar de klant brengen. Wij noemen dat ‘partner first’”, aldus Marjella Spanjaart, Director SMB, Channel & Ecosystem sales bij Hewlett Packard Enterprise in Nederland. “Samen met onze partners helpen we klanten de meest complexe problemen oplossen door gebruik te maken van de kracht van data. Ook het afgelopen jaar zijn onze partners onlosmakelijk verbonden met het succes van HPE Nederland. Met de HPE Partner Awards staan we stil bij die partners die op onderscheidende wijze een bijdrage hebben geleverd aan de business van onze klanten en bedanken we alle partners voor hun vertrouwen in HPE.

De winnaars van de HPE Partner Awards 2019 zijn:

Categorie HPE Award 2019 2019 winnaars

HPE OEM Integrator of the Year: ACES Direct

HPE Aruba Partner of the Year: Deltics

HPE Cloud Distributor of the Year: Uniserver

HPE Service Provider of the Year: Centric

HPE Distribution Partner of the Year: Copaco Nederland B.V.

HPE Pointnext Services Partner of the Year: PQR

HPE Server Partner of the Year: SLTN Interaccess

HPE Storage Partner of the Year: Computacenter

HPE Fast Growing Partner of the Year: ICT Spirit

HPE Partner of the Year: H&R Business IT Solutions

Terug naar nieuws overzicht
Software