Riverbed SteelConnect EX combineert WAN Edge Infrastructure met SD-WAN

21-11-2019 | door: Witold Kepinski

Riverbed SteelConnect EX combineert WAN Edge Infrastructure met SD-WAN

Riverbed introduceert SteelConnect EX: een WAN Edge Infrastructure-oplossing met SD-WAN, geïntegreerde applicatieversnelling en geavanceerde netwerksecurity-services die de uitdagingen van netwerken aangaat.

De oplossing combineert SD-WAN en geavanceerde netwerkbeveiliging met applicatieversnelling en stelt grote organisaties in staat om SD-WAN op grote schaal (5.000 locaties) te implementeren en opereren binnen ’s werelds meest complexe en veilige netwerken.

Een routing-stack zorgt ervoor dat de SD-WAN-oplossing van Riverbed kan samenwerken met legacynetwerken. Met de SD-WAN-services implementeren organisaties hybride en internet-gebaseerde topologieën, zonder concessies aan operationele efficiëntie of WAN-betrouwbaarheid.

SteelConnect EX is naar verwachting vanaf november 2019 beschikbaar.

Networkprestatiebeheer in een cloudomgeving

Riverbed voert ook verbeteringen door in zijn network performance management-oplossing (NPM) met nieuwe mogelijkheden voor cloudmonitoring, voor compleet inzicht in en controle over IT-efficiëntie en prestaties in multi-cloud-, private-cloud- en hybrid-cloud-omgevingen.

Naast Amazon Web Services (AWS), breidt SteelCentral AppResponse Cloud zijn uitgebreide netwerk- en applicatie-inzicht uit naar AWS GovCloud West- en Microsoft Azure-omgevingen.

Riverbed voegt meer flexibiliteit, schaalbaarheid en power toe aan SteelCentral NetProfiler Virtual en SteelCentral Flow Gateway Virtual voor flow-gebaseerde monitoring van gevirtualiseerde, private- en public-cloud-omgevingen. Hiermee beschikken klanten over de flexibiliteit om te kiezen voor het deployment-model dat het best past bij hun behoeften, zonder in te leveren op mogelijkheden.

SteelCentral NetIM 2.0, een volledig opnieuw ingerichte oplossing voor het monitoren van infrastructuren, maakt gebruik van een moderne container-architectuur voor aanzienlijk betere prestaties, zeer grote schaalbaarheid en cloud-ready inzet.

AppResponse Cloud en SteelCentral NetProfiler werken samen om packet-gebaseerde en flow-gebaseerde monitoring mogelijk te maken, voor een geconsolideerd en compleet inzicht in netwerkprestaties in on-premises-, virtuele en cloudomgevingen.

Terug naar nieuws overzicht
Software