Clumio ontvangt flink kapitaal voor uitbouw SaaS toepassingen voor back-up

20-11-2019 | door: Witold Kepinski

Clumio ontvangt flink kapitaal voor uitbouw SaaS toepassingen voor back-up

Clumio, speler in SaaS toepassingen voor back-up, heeft een kapitaalinjectie van 135 miljoen dollar ontvangen via een serie C-financiering.

In zeer korte tijd heeft het bedrijf een sterke reactie van de markt en een snelle acceptatie door de zakelijke klant gerealiseerd voor zijn veilige back-up as a service dienst die het belang van het gegevensbeschermingsprobleem onderstreept.

Dit momentum trok de nieuwe financieringsronde aan die Clumio in staat zal stellen zijn visie te versnellen om een wereldwijd geconsolideerde dienst voor gegevensbescherming in en voor de public cloud te leveren zo meldt het bedrijf.

Serie C wordt geleid door Mike Speiser, directeur van Sutter Hill Ventures en nieuwe investeerder Altimeter Capital - een wereldwijde beleggingsonderneming die bekend staat om Okta, Twilio en Snowflake te financieren bij andere SaaS-bedrijven.

Index Ventures, een bestaande belegger, is ook een deelnemer aan de ronde. Dit verdrievoudigt de financiering van Clumio tot nu toe voor een totaal van 186 miljoen dollar na drie rondes.

Terug naar nieuws overzicht