Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
22-11-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

IBM en partners geven samen gas in sterk veranderende markt

IBM wil met zijn partners verder groeien door meer de dialoog aan te gaan in een markt die snel verandert. Snelheid is hierbij een belangrijke factor, waarbij de partners een indrukwekkende keynote kregen van voormalig F1 coureur Robert Doornbos. Dit was de boodschap tijdens het IBM Partner Ecosystem Event dat in de DeFabrique in Utrecht werd gehouden. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel was er bij en sprak in een video update met Sander Slingerland, Directeur Global Business Partner (GBP) Organisation bij IBM Benelux.

Rond 350 mensen bezochten het goed bezochte IBM Partner Ecosystem Event waar ook nog eens de mogelijkheid bestond om te karten. Er waren ook inhoudelijke parallel sessies van Tech Data, Copaco of IBM Partner Marketing.

Red Hat

Daarna volgde een plenaire sessie van IBM kopstukken Sander Slingerland, Peter Zijlema, Gerard Smit en Marjolein van Eck. Daarbij werd belicht welke innovaties er in de nabije toekomst echt toe gaan doen en wat de nieuwe ontwikkelingen zijn waarmee je als IBM Partner je voordeel kan doen. Bijvoorbeeld met IBM storage, software, services en technologie van het overgenomen Red Hat. Verder werden partners warm gemaakt om mee te gaan naar IBM Think dat begin mei 2020 wordt georganiseerd in San Francisco.

Robert Doorbos

De bezoekers kregen ook een interessante presentatie van F1 kopstukken Ian Brunton en Robert Doornbos, onder andere hoe je onder druk moet presteren als coureur en hoe het Aston Martin Red Bull Racing team achter de schermen werkt. IBM partners konden daarna ervaring opdoen in een Red Bull simulator.

Snelheid

Het event werd afgesloten met een hapje en drankje waarbij luisteren, discussiëren en uiteraard netwerken centraal stond vanuit een dynamische agenda gebaseerd op snelheid.

Terug naar video overzicht
Software