Palo Alto Networks kondigt nieuw Platinum Support aan

21-11-2019 | door: Witold Kepinski

Palo Alto Networks kondigt nieuw Platinum Support aan

Palo Alto Networks heeft onlangs op Ignite Europe ’19 Cybersecurity Conferentie in Barcelona drie belangrijke aankondigingen gedaan voor zijn productsuite. Naast de introductie van de technologische innovaties Prisma Access SASE en Cortex XDR 2.0 focust Palo Alto Networks ook op de ontwikkeling van innovaties die de klantervaring verhogen.

Het juiste niveau van ondersteuning speelt een fundamentele rol in het zorgen voor het succes van de klanten van Palo Alto Networks. Daarom is Platinum Support ontwikkeld. Het is een verbeterde versie van Premium Support door de toevoeging van Security Assurance.

Platinum Support bestaat uit drie kernelementen:

Verbeterde ondersteuning en reactietijden - Platinum-ondersteuning biedt de snelste responstijden door een team van senior ingenieurs om ondersteuningsproblemen op te lossen. Het biedt een responstijd van 15 minuten voor problemen met urgentieniveau 1.
Security Assurance - In geval van verdachte activiteit op het netwerk van een klant, geeft Security Assurance toegang tot beveiligingsexperts van Palo Alto Networks met unieke threat intelligence tools, beveiligingsaanbevelingen en best practices voor de klant.

Deskundige hulp - Onze professionele ondersteuningsingenieurs kunnen helpen met vooraf geplande ondersteuning van evenementen, hulp op locatie en storingsanalyses.

Verder waren er twee technologische innovaties die bekend zijn gemaakt op Ignite:

Beveiliging van netwerken in de cloud met Prisma Access (SASE): Met de toevoeging van nieuwe SD-WAN- en DLP-mogelijkheden in Prisma Access introduceert Palo Alto Networks het meest uitgebreide platform voor 'secure access service edge' (SASE). Bedrijven kunnen nu naadloos filiaallocaties en mobiele gebruikers verbinden en beveiligen met een eenvoudige, veilige en krachtige SD-WAN geleverd vanuit de cloud. SASE (uitgesproken als 'sassy') is een nieuwe Gartner-categorie die netwerken en netwerkbeveiliging combineert in een enkele cloud-geleverde service.

Detectie en reactie opnieuw definiëren met Cortex XDR 2.0: Het eerste en toonaangevende XDR-product in de branche is verbeterd met de toevoeging van nieuwe gegevensbronnen van derden en een nieuwe uniforme platformervaring. In negen maanden heeft Cortex XDR ondernemingen in staat gesteld om het waarschuwingsvolume met 50x te verminderen en onderzoeken met 8x te versnellen. XDR is een detectie- en responscategorie die is gemaakt door Palo Alto Networks en die inzicht geeft in gegevens via netwerken, clouds en endpoints.

Terug naar nieuws overzicht