Tanium start Partner Advantage programma

21-11-2019 | door: Witold Kepinski

Tanium start Partner Advantage programma

Tanium, leverancier een platform voor endpoint visibility en controle, introduceert Tanium Partner Advantage, een nieuw partnerprogramma dat zich laat kenmerken door eenvoud, voorspelbaarheid en winstgevendheid.

Tanium Partner Advantage is volgens de vendor ontworpen zonder arbitraire barrières voor partnersuccessen, rigide tiers, certificeringvereisten of complexe fees. Bij Tanium bereiken partners voordelen bij het meten van de Total Partner Value die ook kijkt naar de relatie die de partner heeft met Tanium op het gebied van financiële prestaties, het opbouwen van ervaring, investeringen, groei en klantsuccessen.

Met Partner Advantage heeft Tanium een flexibel programma gecreëerd dat partners ondersteunt bij de businessmodellen die ze inzetten in hun customer journey; van het beïnvloeden van de aankoop tot en met het leveren van ongoing managed services.

In de eerste fase omvat Tanium Partner Advantage:

Training en ondersteuning die zorgt voor hoge skill-niveaus

Een gepersonaliseerde, op maat gemaakte portal-ervaring die voor elke klantmedewerker en zijn of haar rol in het partnership

Een aanpak gebaseerd op beloningen bij progressie bij de partners zonder onneembare drempels op het gebied van training en andere maatregelen

Business

“De realiteit in het kanaal van tegenwoordig is dat partners minder focus hebben op wat ze ze labelen en juist meer op hoe ze hun klanten kunnen helpen bij hun business-problemen”, zegt Tom Herrmann, Tanium Global Vice President, Alliances & Channels “We zien hoe onze partners hun business anders aanpakken en hebben daarom Tanium Partner Advantage ontwikkeld om partners meer flexibiliteit te bieden om hun klanten optimaal te kunnen bedienen met diverse business-modellen.”

In de afgelopen twaalf maanden heeft Tanium flink geïnvesteerd in channel go-to-market-resources, inclusief sales managers, channel marketing en partner enablement om zo de relatie met partners voor te bereiden op de volgende groeifase. Onderdeel van de jaarlijkse CONVERGE-conferentie die deze week plaatsvindt in Nashville is dan ook de eerste Global Partner Summit.

Het Tanium-ecosysteem van partners ondersteunt enterprises en overheidsorganisaties bij het oplossen van de meest ingewikkelde security-, compliance-, en IT operations-uitdagingen. Met behulp van het Tanium-platform transformeren klanten hun endpoint management- en security operations naar ongekende snelheid en schaal.

Het Tanium Partner Advantage -programma is beschikbaar voor Tanium-partners vanaf het eerste kwartaal van het fiscaal jaar 2020 van het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht