Channel-expert Maureen Perrelli versterkt directieteam van Secureworks

23-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Channel-expert Maureen Perrelli versterkt directieteam van Secureworks

Cybersecurity-bedrijf Secureworks benoemt Maureen Perrelli tot nieuwe Chief Channel Officer. In deze functie is Perrelli verantwoordelijk voor Secureworks’ wereldwijde channel-strategie.

Voor haar aanstelling bij Secureworks werkte Perrelli bij NCR Corporation, waar ze de functie van Vice President of Global Channel Sales bekleedde. Zij is gehuisvest in de regio Boston en maakt deel uit van het Secureworks-directieteam. Perelli rapporteert rechtstreeks aan CEO Mike Cote.

Groei via kanaalpartners

"Bedrijfsomgevingen zijn tegenwoordig steeds complexer en er moet meer worden samengewerkt tussen cloud-, IT- en beveiligingsleveranciers om kritieke bedrijfsmiddelen te beschermen tegen cyberdreigingen die de gaten in deze omgevingen exploiteren", aldus Cote. "Zoals blijkt uit onze onlangs aangekondigde partnerschappen met Dell en VMware, ziet Secureworks enorme mogelijkheden voor groei via kanaalpartners. Ik ben verheugd dat Maureen zich bij ons team heeft aangesloten om het voortouw te nemen voor de desbetreffende activiteiten."

Perrelli geeft al meer dan 20 jaar leiding aan afdelingen die verantwoordelijk zijn voor de markttoetreding van bedrijven, variërend van organisaties tussen 200 miljoen dollar en 4 miljard dollar aan inkomsten. Voordat ze bij NCR in dienst trad, was ze Vice President of Worldwide Cloud Channel Sales bij Oracle en Global Channel Sales Leader bij GE.

Channel-strategie uitbouwen

Perrelli wijst erop dat Secureworks al langer samenwerkt met grote security-bedrijven om SaaS-oplossingen op de markt te brengen. "Ik ben blij dat ik me bij Mike en het team kan aansluiten om die kansen te benutten. Dit doen we door onze channel-strategie verder uit te bouwen en onze product-, verkoop- en marketinginspanningen nauw af te stemmen op de juiste partners", aldus Perrelli.

Secureworks blijft direct-to-market-partnerschappen ontwikkelen voor zijn software- en service-bundels, ook al geeft het een boost aan zijn channel-activiteiten. Het bedrijf kondigde onlangs aan dat Red Cloak Threat Detection and Response gekoppeld wordt aan Microsoft Defender Advanced Threat Protection om gezamenlijke klanten te helpen geavanceerde bedreigingen buiten hun omgevingen te houden.

Terug naar nieuws overzicht
Security