Cloudera kondigt Enhanced Partner Program aan

25-11-2019 | door: Witold Kepinski

Cloudera kondigt Enhanced Partner Program aan

Cloudera, een enterprise data cloud aanbieder dat begin 2019 Hortonworks overnam, heeft het nieuwe Cloudera Connect programma gelanceerd om partners te helpen sneller te innoveren waarbij ze klanten kunnen ontzorgen met machine learning en analytics.

Partners verwerven de middelen en expertise om klantacceptatie en waarde te versnellen met end-to-end oplossingen op basis van het Cloudera Data Platform (CDP). CDP levert self-service analytics die bedrijven in hybride en multi-cloudomgevingen et het gedetailleerde beveiligings- en governancebeleid.

“In een recent onderzoek van Harvard Business Review Analytic Services zei 69% van de respondenten dat hun organisatie een uitgebreide datastrategie nodig heeft om de strategische doelen voor de komende drie jaar te bereiken, maar slechts 35% zei dat de analyse- en datamanagementmogelijkheden van hun organisatie op koers liggen om die doelen halen, 'zei Scott Andress, VP, Global Channels and Alliances bij Cloudera. “Dit biedt een gouden kans voor onze partners. Cloudera Connect stelt partners in staat om de bedrijfsdatastrategieën van hun klanten te versnellen, met meerdere trajecten, inclusief on-premise, hybride en multi-cloud implementaties. ”

"Onze Atos Codex Datalake Engine, gebouwd op het Cloudera-platform, maakt digitale transformatie mogelijk door een robuuste architectuur te bieden voor analyses, enterprise kunstmatige intelligentie, evenals slimme en onderling verbonden objecten," zei Emmanuel Le Roux, SVP Big Data Platforms, Atos. "Met deze nieuwste aankondiging is Cloudera Connect nu geschikt voor de verschillende reizen die onze klanten zullen maken wanneer ze het digitale transformatiepad betreden, hun datastrategieën ontwikkelen en meer workloads naar de cloud verplaatsen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud