Curvature introduceert nieuw partnerprogramma

25-11-2019 | door: Redactie

Curvature introduceert nieuw partnerprogramma

Curvature, specialist in onafhankelijke IT-support, -producten en -diensten, lanceert een nieuw programma voor partners en resellers in Nederland. Hiermee faciliteert het IT-dienstverleners bij het aanbieden van diensten uit het Curvature-portfolio, waarmee hun klanten vervolgens meer waarde uit hun huidige IT-investeringen kunnen halen en hierdoor financiële ruimte creëren voor nieuwe innovatieve IT-projecten en investeringen.

Met het nieuwe channelprogramma wil Curvature meer partners de mogelijkheid bieden om onafhankelijke IT-ondersteuning (Third Party Maintenance) aan te kunnen bieden. Hiermee kunnen partners hun klanten ondersteunen bij het plannen van hun toekomstige IT-investeringen en kostenbesparingen realiseren binnen de bestaande IT-omgeving. Door met Curvature samen te werken, kunnen de partners hun dienstverlening aan klanten uitbreiden en verbeteren, zonder daarvoor zelf een gespecialiseerde adviestak op te hoeven zetten.

"We hebben ambitieuze groeiplannen voor Nederland, en de lancering van ons nieuwe partnerprogramma is daar een belangrijk onderdeel van. We kunnen onze partners nu toegang bieden tot al onze Third Party Maintenance- en consultancy-diensten," zegt Tom Pappas (foto), VP Sales Europe bij Curvature. "Wij willen ons partnernetwerk in deze regio in de komende 12 maanden verdubbelen door de expertise van honderden Curvature-experts via partners aan te bieden. Zij mogen dat zelfs onder hun eigen vlag doen. Ik verwacht dat dit heel interessant is voor partners die zich willen onderscheiden van de concurrenten door alternatieve IT-support oplossingen aan te bieden richting hun eindklanten.”

Partner Portal

In het afgelopen jaar heeft Curvature al stappen gezet om zijn betrokkenheid bij channelpartners te vergroten. Zo stelde het begin 2019 een speciaal Channel Management Team aan, met de opdracht het bestaande partnerecosysteem uit te breiden. Daarnaast introduceerde Curvature een gloednieuw Partner Portal. Dit is een gebruiksvriendelijke online omgeving, waarmee partners nieuwe deals kunnen registreren en toegang hebben tot nuttige verkooptools, zoals documentatie, opiniestukken en artikelen over trends in de IT-sector.

De nieuwe portal is de afgelopen maanden in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk gelanceerd, en is zeer goed ontvangen door nieuwe partners. Zij roemen het online platform onder andere voor het gebruiksgemak en de snelle reactietijden van het Curvature Channel Team. Internationale partners ervaren bovendien veel voordelen bij het bedienen van klanten in verschillende regio’s en tijdzones. Curvature is wereldwijd actief en heeft het netwerk om klanten waar ook ter wereld optimaal te ondersteunen.”

René den Baars, Channel Manager Netherlands bij Curvature: “Met dit channelprogramma kunnen we onze partners nog beter helpen om nieuwe manieren te vinden om hun marges te vergroten en hun dienstverlening te differentiëren. Denk bijvoorbeeld aan het helpen van eindklanten die hun bestaande IT-omgevingen tijdens complexe cloudmigratietrajecten zo efficiënt mogelijk moeten beheren zonder dure upgrades te hoeven uitvoeren. Zo helpen we onze partners zich te onderscheiden in een zeer competitieve markt."

Terug naar nieuws overzicht
Hardware