Axis breidt sales- en marketingteam uit

Anna Kühnemundt

Axis breidt sales- en marketingteam uit

Sabina Eibel

27-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Axis breidt sales- en marketingteam uit

Axis Communications benoemt Anna Kühnemundt tot Marketing Director Middle Europe. Sabina Eibel is benoemd tot Key Account Team als Manager Enterprise Sales Middle Europe. Ook spreekt Axis de ambitie uit om het aantal werknemers wereldwijd uit te breiden van 3.500 naar 5.000 in 2022.

Ondanks de uitdagende marktsituatie meldt het Zweedse bedrijf ook dit jaar zijn groei en uitbreiding voort te zetten. Het bedrijf houdt vast aan zijn strategische doelen. In de komende jaren is het plan om het aantal werknemers wereldwijd uit te breiden tot 5.000.

Marketing- en salesteam uitgebreid

Om deze doelstelling te realiseren is onlangs het marketing- en salesteam van Axis uitgebreid. Marketingexpert Anna Kühnemundt is benoemd tot als Marketing Director Middle Europe. Kühnemundt komt over van NetApp, een Amerikaanse dataspecialist op het gebied van de hybrid cloud. Zij neemt het management en de verdere ontwikkeling van de marketing in de regio Midden-Europa (DACH en Benelux) voor haar rekening. Daarbij wil zij de verdere digitalisering en automatisering van de marketing een impuls geven voor een nog betere ondersteuning van de sales.

Bij de sales neemt Sabina Eibel in dezelfde regio de leiding over van het Key Account Team als Manager Enterprise Sales Middle Europe. Ze werkt al een aantal jaren voor Axis, meest recent als Manager Inside Sales, en heeft veel ervaring in het opbouwen van het Axis-partnernetwerk.

'Bedrijfscultuur staat centraal'

"We investeren continu in de toekomst van onze organisatie en hebben als eerste stap de afdelingen sales en marketing uitgebreid", aldus Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe. "Bij Axis staat onze bedrijfscultuur centraal. Die is voor ons heel belangrijk en speelt een grote rol bij het aantrekken van nieuwe medewerkers. Samen zijn we gemotiveerd om innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen die een slimmere, veiligere wereld mogelijk maken."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People