Wouter Hoeffnagel - 28 november 2019

SBM Offshore kiest ERP-systeem van IFS voor digitale transformatie

IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicaties, is een samenwerking aangegaan met SBM Offshore. Het bedrijf kiest IFS Applications om zijn groei te waarborgen en digitale transformatie te versnellen.

SBM Offshore is marktleider op het gebied van ontwerp, levering, installatie en levensduurverlenging van drijvende productieoplossingen. Het bedrijf kiest voor IFS op basis van zijn expertise in de branche, bewezen oplossingen voor het ondersteunen van on- en offshore activiteiten, evergreen architectuur, de intuïtieve gebruikerservaring en de robuuste, industriespecifieke capaciteiten.

Marco Verdonschot, algemeen directeur van IFS Benelux: "We zijn vereerd om samen te werken met SBM Offshore, een van de meest gerespecteerde namen in de branche. IFS is ooit begonnen in de asset-intensieve, projectgeoriënteerde energiesector en we zijn trots dat we dicht bij onze klanten zijn gebleven en hun behoeften kunnen ondersteunen. Dankzij deze ervaring zijn we ervan overtuigd dat we een unieke positie hebben om SBM Offshore te helpen zijn doelen te bereiken."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!