Accenture lanceert myNav cloud platform

28-11-2019 | door: Witold Kepinski

Accenture lanceert myNav cloud platform

Accenture heeft myNav gelanceerd, een cloudplatform dat organisaties helpt verschillende cloudoplossingen te ontwerpen en simuleren om te bepalen welke het beste aansluiten op hun specifieke zakelijke vereisten.

Het identificeren van de juiste cloudoplossing kan ingewikkeld zijn, omdat er meerdere cloudproviders en cloudmodellen zijn, waaronder public, private, multi en hybride zo meldt Accenture. Verder besteden veel bedrijven veel tijd en geld aan het migreren van applicaties en datacenters naar de cloud om te ontdekken dat de applicaties niet altijd optimaal werken. Accenture- onderzoek toont aan dat bijna tweederde van de bedrijven de verwachte voordelen van hun cloudmigratie-initiatieven niet ziet.

myNav evalueert meerdere variabelen - inclusief de technologie-infrastructuur, applicaties, gegevens, bedrijfsmodel en bedrijfsresultaten van een organisatie - om de juiste oplossing voor ondernemingen te identificeren en simuleert deze vervolgens op schaal om de levensvatbaarheid te bevestigen en de business case te verfijnen. Door een aangepaste routekaart te bieden, stelt myNav organisaties in staat het rendement op hun huidige en toekomstige investeringen in cloudtechnologie te maximaliseren. MyNav beveelt bijvoorbeeld de applicatietransformatie aan voor klanten om hun innovatie in de cloud te versnellen.

"We hebben myNav gebouwd op basis van onze kennisrepository van meer dan 30.000 cloudprojecten en meer dan 80 industrie-oplossingen die wereldwijd in bijna elke branche worden geïmplementeerd", zegt Bhaskar Ghosh, Group Chief Executive van Accenture Technology Services. “MyNav gebruikt deze repository om optimale en schaalbare cloud-architecturen en oplossingen te simuleren. Door een beter geïnformeerde weergave en een gekalibreerde cloudstrategie voor bedrijfstransformatie te bieden, helpt myNav klanten effectiever te concurreren in de data-driven, cloud-enabled economie van vandaag. "

myNav biedt een aanbevolen clouddoel via een proces in drie stappen:

Scannen en beoordelen van de bestaande infrastructuur, applicaties en gegevenslandschap van de klant en de meest geschikte cloudarchitectuur en -oplossing aanbevelen;

Een geautomatiseerde kunstmatige intelligentie (AI) -motor gebruiken om te communiceren met Accenture's bibliotheek van collectieve cloudexpertise en een bedrijfsarchitectuur en -oplossing aan te bevelen;

Simuleren en testen van het opgeschaalde model van de door de klant aanbevolen cloudoplossing om de waarde te identificeren en de business case te helpen bouwen voor een optimale oplossing voor hun zakelijke vereisten.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud