Fuze levert cloud telefonie aan online uitzendbureau JAMwerkt

29-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Fuze levert cloud telefonie aan online uitzendbureau JAMwerkt

Online uitzendbureau JAMwerkt kiest voor het communicatieplatform voor cloudtelefonie, video conferencing, chat, content sharing en contact center Fuze. JAMwerkt is een snelgroeiend online werk- en ontwikkelplatform dat jong talent in contact brengt met ruim 1.100 aangesloten bedrijven. Door gebruik te maken van de oplossingen van Fuze verbetert het bedrijf de kwaliteit van klantcontactmomenten en beschikt het over een schaalbaar platform dat met het bedrijf meegroeit.

Tot voor kort maakte JAMwerkt gebruik van een ouderwetse hosted PBX-oplossing, maar deze bood niet langer de flexibiliteit die een snelgroeiende organisatie nodig heeft. Ruud Schippers, Manager Marketing & IT en medeoprichter van JAMwerkt, zegt: "In de zoektocht naar een nieuwe leverancier ging onze voorkeur uit naar een bedrijf dat zelf ook snel groeit. Fuze begrijpt wat een organisatie als JAM nodig heeft, namelijk flexibiliteit en schaalbaarheid. De Fuze-applicatie heeft een zeer gebruiksvriendelijke user interface. Daarnaast onderscheidt Fuze zich van andere aanbieders door hun proactieve aanpak en het meedenken over de inzet van het platform binnen JAMwerkt."

Automatisch overschakelen op 4G

De kwaliteit van telefoongesprekken is cruciaal voor JAMwerkt in het contact tussen haar medewerkers en potentiële kandidaten en bedrijven. Door gebruik te maken van cloud telefonie van Fuze wordt automatisch overgeschakeld naar 4G wanneer het Wi-Fi signaal niet sterk genoeg is. Op deze manier wordt een goede gesprekskwaliteit gegarandeerd. Daarnaast kunnen medewerkers onderling middels video conferencing en chat efficiënt samenwerken vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven of één van de acht andere gesprekslocaties.

Alain Buffing, Business Development Manager bij Fuze: "Uiteraard zijn we erg trots om een jong en snelgroeiend bedrijf als JAMwerkt als klant te mogen verwelkomen. Vorig jaar nog maakte het bedrijf deel uit van de Deloitte Technology Fast 50, en waren ze met 786% het 15e snelst groeiende bedrijf van Nederland. Met Fuze kunnen wij bedrijven die door digitalisering, innovatie en automatisering hard groeien, een platform bieden waarbij medewerkers verbonden blijven met elkaar. We kijken er dan ook naar uit om Ruud en zijn team bij JAMwerkt de komende jaren te ondersteunen in de snelle groei."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud