Partners in het zonnetje gezet door CloudLand en Altaro

29-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Partners in het zonnetje gezet door CloudLand en Altaro

Negen partners zijn door Altaro Software en distributeur CloudLand in het zonnetje gezet als waardering voor de goede prestaties in het afgelopen jaar. Tijdens het exclusieve diner ontvingen de partners een award uit handen van Stephen Chetcuti Bonavita, Co-Founder en VP WW Sales & Marketing en Colin Wright, Vice President EMEA van Altaro.

"Onze groei is alleen mogelijk door de doorlopende inspanningen van onze partners", aldus Stephen Chetcuti Bonavita, "Vanavond geven wij hen een blijk van waardering voor hun expertise en investeringen om hun Altaro-dienstverlening op een hoger niveau te brengen."

the Millèn

Het diner vond plaats in restaurant the Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein. Het restaurant, in de Michelingids van 2019 beloond met een Michelinster, is gevestigd in de iconische Millenniumtoren midden in het hart van Rotterdam.

"CloudLand streeft ernaar een distributeur te zijn waar wij zelf ook klant zouden willen zijn. Daar hoort uiteraard een stuk waardering bij en zo is ook het idee van deze attentie ontstaan. Persoonlijk ben ik erg trots op het feit dat we dit in ons korte bestaan hebben weten te bereiken en dit was niet mogelijk geweest zonder onze loyale partners", aldus Lex Fabistas, directeur van CloudLand. "Wij gaan er dan ook vanuit dat dit award-diner een traditie gaat worden, en kijken nu al uit naar de voortzetting van de succesvolle samenwerking met deze relaties in 2020!"

Terug naar nieuws overzicht