Firmwareupdate leidt tot problemen voor gebruikers Bose headsets

30-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Firmwareupdate leidt tot problemen voor gebruikers Bose headsets

Een firmwareupdate leidt bij gebruikers van de noise cancelling headset Bose QuietComfort 35 tot problemen. De update zorgt dat de ruisonderdrukking niet langer functioneert.

Klachten op het forum van Bose wijzen uit dat firmware versie 4.5.2 op zowel de originele QuietComfort als de QuietComfort 35 II tot problemen leidt. Zodra de update wordt geïnstalleerd werkt de ruisondersteuning niet langer. Naar verwachting worden de problemen op korte termijn opgelost met behulp van een nieuwe firmware update. De problemen spelen al sinds juli.

Sommige klanten melden aan The Register dat Bose vanwege de problemen hun headset heeft omgeruild. Verschillende gebruikers meldden hierbij andere modellen te krijgen om hun kapotte exemplaar te vervangen. Zo meldt een gebruiker dat zijn eerste generatie QuietComfort is omgeruild voor een nieuwere QuietComfort 35 II. Een andere gebruiker meldt dat zijn headset is omgeruild voor een Bose 700 model. Ook meldt Bose gebruikers die problemen ervaren thuis te bezoeken om de problemen te analyseren en op te lossen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

headsets