CloudLand verhuisd naar Zoetermeer

02-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

CloudLand verhuisd naar Zoetermeer

CloudLand is per 1 december gevestigd in een nieuw kantoor. Met de verhuizing van Benthuizen naar Zoetermeer zet CloudLand de volgende stap in haar groeiambitie. Het nieuwe pand staat aan de Eleanor Rooseveltlaan 3-25 in Zoetermeer op nog geen 10 km afstand van het oude kantoor.

Het pand heeft een herkenbare uitstraling en werd voorheen behuisd door de Rabobank. Daarnaast is het pand goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De groei naar een groter kantoor ligt in lijn met de doelstellingen van CloudLand en met de extra vierkante meters is CloudLand klaar voor de beoogde groei in 2020. "Ook het komende jaar zetten wij in op een uitbreiding van de verkoopactiviteiten en versterking van de focus op Managed Service Providers in de Benelux", aldus Lex Fabistas, directeur van CloudLand.

"Deze verhuizing is voor ons de juiste stap op het juiste moment. We ondervangen onze groei met een modern en ruim kantoor met een professionele uitstraling waar we iedereen prettig kunnen ontvangen. Ik nodig iedereen van harte uit om langs te komen voor een kop (hele goede!) koffie."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Software
Cloud