Dell Technologies benoemt Jeff Clarke tot Chief Operating Officer

03-12-2019 | door: Witold Kepinski

Dell Technologies benoemt Jeff Clarke tot Chief Operating Officer

Dell Technologies benoemt Jeff Clarke tot chief operating officer (coo) en vice-voorzitter. Clarke was eerder werkzaam als vice-voorzitter van Products & Operations bij Dell Technologies.

"Jeff is al meer dan 30 jaar een vertrouwde adviseur voor mij", aldus Michael Dell, voorzitter en ceo van Dell Technologies. "Jeff wordt goed gewaardeerd door de industrie, ons bestuur, belangrijke stakeholders en teamleden. De manier waarop hij onze technologische visie kruist met operationele uitmuntendheid maakt hem de ideale COO en partner."

Als coo zal Clarke zijn huidige verantwoordelijkheden behouden als baas van de Client Solutions Group, Infrastructure Solutions Group en Global Supply Chain. Hij zal samen met Pat Gelsinger, ceo van VMware, innovatie en integratie binnen Dell Technologies stimuleren. In zijn uitgebreide functie zal Clarke toezicht houden op de dagelijkse bedrijfsvoering, nauw samenwerkend met Michael Dell en het Dell Executive Executive Leadership Team (ELT). Clarke en de ELT blijven rapporteren aan ceo Michael Dell.

Dell Technologies heeft zijn team vandaag ook geïnformeerd over de beslissing van Chief Commercial Officer Marius Haas om aan het einde van dit boekjaar met pensioen te gaan. Bill Scannell , momenteel president van Enterprise Sales en Customer Operations, voegt Commercial en Partner Sales toe aan zijn verantwoordelijkheden en wordt de nieuwe president van de gecombineerde verkooporganisatie.

"Marius 'bijdragen aan Dell Technologies zullen de zeven jaar dat hij bij het bedrijf is geweest, veel langer meegaan. Ik dank hem voor zijn leiderschap en wens hem het allerbeste bij het begin van dit volgende hoofdstuk", aldus Dell. "Gegeven deze wijziging hebben we de perfecte gelegenheid om onze verkooporganisaties te consolideren onder leiding van Bill Scannell . Bill is een uitstekende leider, bekend om zijn klantgerichte mentaliteit, die de beste ervaring voor onze klanten en ons team zal garanderen terwijl we maken deze overgang."

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter