Epson en Smit Visual bouwen samen aan het flexibele klaslokaal

03-12-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Epson en Smit Visual bouwen samen aan het flexibele klaslokaal

Epson, speler op het gebied van projectoren, kondigt een nauwe samenwerking aan met Smit Visual, totaalleverancier van innovatieve AV-oplossingen.

Gezamenlijk zeggen de twee partijen dat ze het beste van de analoge en digitale wereld bij elkaar bengen in een maatwerkoplossing voor het onderwijs: de schaalbare whiteboards voor analoog schrijven van Smit Visual gecombineerd met de digitale projectoren van Epson.

"We hebben goed geluisterd naar de behoeften van docenten en onderwijsinstellingen," zegt Oscar van der Linden, National Sales Manager bij Epson Nederland. "Het moderne onderwijs is dynamisch en heeft behoefte aan maatoplossingen. Dat kan per vak verschillen. Soms wil je de stof illustreren door met de hand aantekeningen op het bord te schrijven, soms wil je digitaal presenteren en soms wil je het allemaal tegelijkertijd. Die flexibiliteit bieden we nu in één betaalbare en schaalbare oplossing."

De oplossing bestaat uit een Epson-projector met schaalbaar projectieformaat van 80 tot 100 inch voor kleine ruimtes, en tot 500 inch voor grotere auditoria. Het juiste projectieformaat in een leslokaal kan een groot verschil uitmaken voor de concentratie, betrokkenheid en het begrip van studenten. De projector is eenvoudig te combineren met een grote variëteit aan magneethoudende Chameleon-whiteboards met een emaille schrijfoppervlak, die tot op de millimeter nauwkeurig in elk formaat kunnen worden geleverd.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware