Rackspace breidt professional en managed services uit

04-12-2019 | door: Witold Kepinski

Rackspace breidt professional en managed services uit

Rackspace kondigt vanaf het AWS re:Invent 2019 event aan haar groei als full stack service provider te accelereren door het portfolio van Rackspace Service Blocks uit te breiden. Dit nieuws moet Rackspace’s positie in het leveren van professional en managed services diensten voor Amazon Web Services (AWS) versterken.

Met de uitbreiding van het Service Blocks-portfolio stelt Rackspace klanten in staat om innovaties bij te houden en te profiteren van nieuwe diensten en functies zoals kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), Internet of Things (IoT) en serverless computing zo meldt de Amerikaanse service provider.

Verbeterde portefeuille voor AWS-diensten: Rackspace introduceert drie nieuwe Rackspace Service Blocks

Rackspace Service Blocks is het modulaire clouddienstenportfolio dat bestaat uit afgebakende, aanpasbare diensten op basis van een flexibel consumptiemodel, waardoor klanten alleen betalen voor de clouddiensten die ze nodig hebben, waardoor de IT-kosten worden geoptimaliseerd.

De geïntroduceerde Rackspace Service Blocks zijn ontworpen om de toepassing van AWS te stroomlijnen door een brede expertise op het gebied van infrastructuur, applicaties, data, strategie en integratie te combineren. Deze expertise wordt geconsolideerd in roadmaps die zijn ontworpen om klanten te helpen bij het implementeren van drie belangrijke soorten oplossingen:

Container Services Journey – Een combinatie van Professional Services, Managed Cloud en Advanced Kubernetes Management Service Blocks. Dit aanbod helpt klanten bij het uitstippelen van hun containerstrategie, het ontwikkelen van containerapplicaties en de overgang naar continu beheer.

Hybride transformatie met VMware Cloud op AWS – Een samenwerking van managed en professional services die is ontworpen om klanten te voorzien van de tools en expertise die nodig zijn om een soepele overgang te maken naar de hybride cloud met VMware Cloud op AWS.

Modernisering van gegevens – Deze configuratie helpt klanten bij het stroomlijnen van analytische processen, het blootleggen van tekortkomingen in processen en het duiding geven aan gegevens om betere data driven bedrijfsbeslissingen mogelijk te maken en hun klanten te voorzien van nauwkeurige en tijdige gegevens.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud