Dell Technologies reikt jaarlijkse partner awards uit

04-12-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell Technologies reikt jaarlijkse partner awards uit

In aansluiting op het drukbezochte Dell Technologies Forum, dat plaatsvond in Utrecht, heeft Dell Technologies zijn jaarlijkse awards uitgereikt tijdens het ‘Dell Technologies Partner Appreciation Event 2019’. Deze prijzen zijn een erkenning voor partners van het bedrijf die het afgelopen jaar optimale prestaties hebben laten zien op het gebied van innovatie, kennisverdieping en bovenmatig succesvol zijn geweest met het implementeren van oplossingen op basis van de hardware- en software-oplossingen van Dell Technologies.

De uitreiking van de Dell Technologies Partner Awards vindt elk jaar plaats tijdens het Dell Technologies Forum waar honderden klanten en partners bij elkaar komen om successen te vieren en samen een blik te werpen op de toekomst. “Wij zien deze awards-ceremonie elk jaar als kers op de taart van dit mooie event en een mooi moment om al onze partners te bedanken voor de samenwerking, of ze nu een award mee naar huis nemen of niet”, zegt Kees van Luijk, Channel Director Nederland van Dell Technologies. “We kijken terug op een succesvol jaar waarin veel is gebeurd, zeker ook in het kanaal. Veel van onze partners hebben zich verder verdiept in onze oplossingen en hebben hun klanten voorzien van solide, toekomstvaste oplossingen die de basis vormen voor hun digitale transformatie. We kunnen dit niet alleen en zijn al onze partners, en in het bijzonder de winnaars van de awards, dan ook dankbaar voor hun inzet.”

Winnaars

Dell Technologies heeft dit jaar in totaal 15 awards aan partners uitgereikt. Dit zijn de winnaars in de verschillende categorieën en per type partner:

1. Go Big-Win Big New Business: Centralpoint

2. Go Big-Win Big Growth: NTT Netherlands

3. Go Big-Win Big Services: The Rent Company

4. Go Big-Win Big Storage: Atos

5. Education Partner of the Year: De Rolf Groep

6. Dell Technologies Transformational Partner of the Year: SoftwareOne

7. Distributor of the Year: Copaco

8. MSP Partner of the Year: Solarwinds

9. Server Partner of the Year: SLTN Inter Access

10. Client Partner of the Year: Azerty

11. Dell Ambassador of the Year: Joanneke Bender

12. Marketing Excellence: IT creation

13. Exceptional Partner of the Year: Bechtle Groep

14. Global Services Partner of the Year: Computacenter

15. Innovation Partner of the Year: Nalta.com

“Wij feliciteren nogmaals alle award-winnaars van ons Dell Technologies Partner Appreciation Event 2019 en we bedanken al onze partners voor hun buitengewone inspanningen en betrokkenheid bij het Dell Technologies-partnerprogramma. We kijken nu al uit naar mooie projecten die we volgend jaar samen met onze partners gaan realiseren”, besluit Kees van Luijk.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter