Mars kiest Orange Business Services voor realisatie intelligent netwerk

05-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Mars kiest Orange Business Services voor realisatie intelligent netwerk

Orange Business Services is geselecteerd door Mars om een Intelligent Automated Network (IAN) te ontwikkelen. Het netwerk gaat meer dan 120.000 Mars-partners, in meer dan tachtig verschillende landen, met elkaar verbinden. De IAN zorgt voor een veilig, schaalbaar en snel platform dat zakelijke applicaties mogelijk maakt. Tevens ondersteunt het netwerk productieprocessen, kantoorlocaties en interacties tussen leveranciers en Mars.

Mars kiest voor een IAN die gebruikmaakt van een reeks services die worden beheerd door Orange Business Services. Dit omvat onder meer de flexibele SD-WAN die een snelle en eenvoudige uitbreiding mogelijk maakt en beveiligingsoplossingen omvat. Ook de Multi-sourcing Services Integratie (MSI) is hier onderdeel van. De MSI van Orange zorgt voor een wereldwijd, gestroomlijnd infrastructuurbeheer en een eenvoudige en gecoördineerde controle van alle andere serviceproviders.

Digitale transformatie

"Door deze samenwerking beschikken we over een IAN dat bijdraagt aan onze digitale transformatie", zegt Paul L’Estrange, Chief Technical Officer bij Mars. "Het netwerk van Orange verviervoudigt onze netwerkcapaciteit en dat tegen lagere kosten. Het maakt ook nieuwe digitale toepassingen mogelijk die we willen gebruiken in onze gehele onderneming."

Door de overeenkomst kan Mars nieuwe manieren verkennen om de wereldwijde digitale infrastructuur te verbeteren. Orange Business Services zet zijn expertise op het gebied van data-analyse gebruiken om Mars-dataverkeer te stroomlijnen en prioriteit te geven aan kansen in zakelijke toepassingen.

"We zijn verheugd om met Mars samen te werken en hun medewerkers te helpen bij het identificeren van nog meer gegevensgestuurde oplossingen in een nieuw, intelligent en verenigd netwerk", aldus Rob Willcock, senior Vice President Americas bij Orange Business Services. "Orange beschikt over de juiste ontwerp- en integratievaardigheden en mensen. Daarnaast hebben we de juiste technologie-ecosysteempartners om als een langetermijnpartner voor Mars te dienen met onze 'globale visie en lokale zorg'-benadering. We kijken dan ook uit naar een mooie en collaboratieve toekomst."

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie