Eficode door Microsoft benoemd tot Gold Partner op het gebied van DevOps

05-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Eficode door Microsoft benoemd tot Gold Partner op het gebied van DevOps

Eficode, gespecialiseerd in DevOps, gaat nauwer samenwerken met Microsoft om de DevOps-adoptie te stimuleren. Eficode ontvangt de prestigieuze Gold Partner-status op het gebied van DevOps, één van de hoogste certificeringen die Microsoft aan zijn partners toewijst. Daarnaast heeft Microsoft ervoor gekozen om hoofdpartner te zijn voor DEVOPS 2020, het grootste DevOps-evenement van Eficode in Noord-Europa, dat volgend jaar plaatsvindt. Sam Guckenheimer, de product owner voor Azure DevOps wereldwijd, is op dit evenement keynote spreker.

Eficode beschikt in Noord- en West-Europa over meer dan 300 professionals in DevOps en softwareontwikkeling. Zij ondersteunen klanten bij het transformeren van hun bedrijf naar DevOps. Om dit te bewerkstelligen, focust Eficode op modernisering van infrastructuur en Cloud Migratie.

Technische begeleiding met een strategische mindset

"De status van Microsoft Gold Partner op het gebied van DevOps ontvangen is een behoorlijke prestatie", vertelt Ilari Nurmi, de CEO van Eficode, "En het laat zien dat we aantoonbare ervaring hebben met het adviseren van bedrijven over de cloud en het toepassen van DevOps. Dit is te danken aan het feit dat we technische begeleiding bieden met een strategische mindset."

De erkenning als Gold Partner binnen het Microsoft Partner Network bewijst dat Eficode onafhankelijk DevOps- en Microsoft Azure cloud diensten op hoog niveau kan ontwikkelen en leveren. Deze status is één van de hoogste competentieniveaus die Microsoft uitreikt. Eficode is ook Silver Partner op het gebied van applicatieontwikkeling en levert ontwikkelingsdiensten aan klanten van Microsoft.

"We zijn blij dat een bedrijf als Eficode, een algemeen erkend leverancier van DevOps-oplossingen in Scandinavië en Europa, zich op een hoog niveau van DevOps-partners bevindt. We kijken ernaar uit om samen de DevOps-reis van onze klanten te verbeteren", aldus Katarina Engblom, Director of Partnerships en Small, Medium en Corporate Customer Sales bij Microsoft.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud