Rackspace rondt overname Onica af

04-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Rackspace rondt overname Onica af

De overname van Onica door Rackspace is afgerond. Onica is een Premier Consulting Partner van Amazon Web Services (AWS) Partner Network (APN) en AWS Managed Service Provider. Met de toevoeging van Onica aan het Rackspace team breidt het bedrijf haar portfolio van professional en managed services uit, inclusief expertise in Application Modernization, Machine Learning (ML), Internet of Things (IoT), Containers en Serverless Computing.

De overname van Onica versterkt het vermogen van Rackspace om aan de behoeften van klanten te voldoen rondom AWS. Onica voegt nieuwe cloud-native AWS-mogelijkheden, -competenties en -klanten toe aan het Rackspace portfolio. Deze combinatie stelt Rackspace in staat geavanceerdere type diensten aan te bieden en vergroot diens expertise over het volledige spectrum van clouddiensten.

Professional services

 

Onica brengt daarnaast professional services mogelijkheden naar het Rackspace-portfolio, waaronder strategisch advies, architectuur en engineering en applicatieontwikkeling. Deze vormen een aanvulling op de bestaande professional en managed services en de wereldwijde aanwezigheid van Rackspace.

Kevin Jones, CEO van Rackspace: "Het getalenteerde Onica-team heeft een uitzonderlijk bedrijf opgebouwd dat geavanceerde mogelijkheden op AWS biedt. We kijken ernaar uit om voort te bouwen op hun succes en ons uitgebreide portfolio te gebruiken om volledig tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten. We zijn verheugd Onica officieel welkom te mogen heten bij de Rackspace-familie".
 
Stephen Garden en Tolga Tarhan, de oprichters van Onica, blijven het Onica-team leiden. Zij rapporteren aan Sid Nair, General Manager of Americas bij Rackspace.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

overname, Cloud
Cloud