AWS start APN Global Startup Program

AWS start APN Global Startup Program

05-12-2019 | door: Witold Kepinski

AWS start APN Global Startup Program

Startups moeten volgens AWS snel bewegen om te concurreren met veel grotere bedrijven. Om bedrijven te helpen sneller te bouwen, op de markt te brengen en te verkopen met Amazon Web Services (AWS), is het nieuwe APN Global Startup Program ontwikkeld. Dit meldt AWS tijdens het re:Invent conferentie in Las Vegas.

Dit programma is alleen op uitnodiging en helpt startups met een robuuste set middelen om hen helpen hun groei aanzienlijk te versnellen.

APN is het wereldwijde partnerprogramma voor technologie- en adviesbedrijven die gebruikmaken van Amazon Web Services.  Elk bedrijf kan lid worden van de APN en toegang krijgen tot waardevolle zakelijke, technische en marketingondersteuning die startups helpt hun op AWS gebaseerde aanbiedingen te ontwikkelen.

Een van de meest dringende verzoeken die het AWS startup team van bedrijven hoort, is de behoefte aan snelheid om ondersteuning te krijgen van de APN. Omdat startups kleinere teams hebben dan hun grotere concurrenten, hebben ze bovendien vaak meer voorgeschreven richtlijnen nodig om de specifieke APN-programma's, middelen en campagnes te identificeren die het beste bij hun bedrijf passen. Daarom is het APN Global Startup Program gelanceerd.

Wanneer bedrijven deelnemen aan het APN Global Startup Program, krijgen ze een Startup PDM (Partner Development Manager) toegewezen, die hun primaire aanspreekpunt wordt en elk bedrijf begeleidt in hun gepersonaliseerde en vereenvoudigde reis door de APN. Deze startups ontvangen ook ondersteuning van toegewezen AWS Startup Partner Solution Architects.

Meer informatie over het APN Global Startup Program staat op deze link.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud