SonicWall versterkt MSSP security aanbod

05-12-2019 | door: Redactie

SonicWall versterkt MSSP security aanbod

SonicWall heeft zijn MSSP security aanbod versterkt met enkele nieuwe producten. Snelle beoordeling en reactie zijn essentieel om groeiende netwerken veilig te houden. SonicWall Analytics biedt daarom MSSP's een overzicht van het netwerkverkeer van hun klanten en de mogelijkheid om klantspecifieke risiconiveaus te bewaken, compleet met aangepaste, merkgerichte rapportage.

Zo introduceert SonicWall My Workspace, een intuïtief nieuw dashboard voor klantbeheer dat via SSO eenvoudig kan worden beoordeeld aan het SonicWall Capture Security Center (CSC). Geleid door een intelligente, vloeiende werkstroom maakt My Workspace het runnen van complexe beheerde beveiligingsservicebedrijven eenvoudig en krachtiger. MSSP's kunnen snel nieuwe klanten aan boord nemen, meerdere klanten instellen en beheren en rolgebaseerde toegangscontrole bieden om verschillende klantomgevingen gemakkelijk te beheren en te bedienen aldus SonicWall.

Essentieel voor risicobeheer, governance en compliance is het SonicWall Global Management System (GMS) 9.2. Hiermee kunnen organisaties SonicWall-firewalls, draadloze beveiliging, beveiligde e-mail en externe gebruikers snel implementeren en beheren. GMS integreert met ConnectWise Manager, een PSA-tool (Professional Services Automation), voor een enkele portal-ervaring voor geautomatiseerde ticketing voor ondersteuning, systeemwaarschuwingen en failover en synchronisatie van bedrijfsmiddelen.

MSSP's kunnen hun aanbod verder differentiëren met een onderling verbonden, end-to-end beveiligingsplatform aangedreven door het SonicWall Capture Cloud-platform. Afgestemd op de behoeften van de klant, zullen nieuwe mogelijkheden MSSP's toelaten om toezicht, zichtbaarheid en beheer van cybersecurity-ecosystemen te vereenvoudigen, aldus SonicWall.

Bètaprogramma, flexibele prijzen

Tto slot nieuw bij SonicWall en momenteel in bèta: gekwalificeerde SonicWall MSSP's hebben binnenkort de optie van flexibele maandelijkse prijzen. Het pilotprogramma biedt momenteel pay-as-you-go voor Capture Client en Cloud App Security en zal in 2020 worden uitgebreid naar een breder scala aan SonicWall-producten en -services.

Terug naar nieuws overzicht
Security