bitFlyer vereenvoudigt aanschaf cryptovaluta met nieuwe betaalmethoden

06-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

bitFlyer vereenvoudigt aanschaf cryptovaluta met nieuwe betaalmethoden

Cryptovaluta-exchange bitFlyer introduceert Instant Buy op zijn Buy/Sell-platform in Europa. De nieuwe functie is beschikbaar via desktop en smartphone en zorgt ervoor dat gebruikers cryptovaluta kunnen kopen middels een credit card, debet card of via alternatieve betaalmethoden zoals Sofort, iDeal en GiroPay.

Instant Buy is ontwikkeld voor gebruikers die op zoek zijn naar snelle en eenvoudige manier om cryptovaluta te kopen. Ook is de functie gericht op startende gebruikers van het bitFlyer-platform die behoefte hebben aan een complete oplossing voor het kopen, opslaan en beveiligen van hun crypto-investeringen.

Transparantere ervaring

Andy Bryant, Co-head en COO van bitFlyer Europe: "Instant Buy is de nieuwste functie op ons Buy/Sell-platform waarmee we een makkelijkere, snellere en transparantere ervaring bij de aankoop van virtuele valuta bieden. Omdat de ervaring vergelijkbaar is met reguliere e-commerce, helpen we ons publiek vertrouwd te raken met cryptovaluta en bieden we ervaren gebruikers een snellere en eenvoudigere manier om hun cryptovaluta te kopen."

De Instant Buy-functie is na de recente introductie van de app, de nieuwste ontwikkeling in de groeistrategie van de Europese tak van het bedrijf. Deze sluit aan bij de visie om belemmeringen die velen tegenkomen tijdens de handel in cryptovaluta, weg te nemen. Terwijl de bitFlyer-app het kopen en verkopen vanaf smartphones al makkelijker maakte, zorgt Instant Buy ervoor dat gebruikers eenvoudig virtuele munten kunnen kopen met behulp van hun favoriete betalingsmethode.

Belangrijke voordelen van Instant Buy zijn onder meer:

  • Ontwikkeld voor gebruikers die op zoek zijn naar de snelste en eenvoudigste manier om cryptovaluta te kopen, evenals voor nieuwe gebruikers op zoek naar de meest efficiënte manier voor het kopen, opslaan en beveiligen van hun investeringen.
  • Cryptovaluta (inclusief altcoins zoals Lisk, Monacoin en Ethereum Classic) kan rechtstreeks op het bitFlyer-platform worden gekocht tegen een vooraf gedefinieerde prijs, waardoor de aankoop aanzienlijk eenvoudiger wordt.
  • Eventuele kosten voor de betalingsverwerking worden duidelijk weergegeven. bitFlyer brengt geen extra kosten in rekening bovenop die van de betalingsdiensten.

bitFlyer werd in november 2017 geïntroduceerd in Amerika en kondigde in januari 2018 bitFlyer Europa aan. Beide zijn dochterondernemingen van bitFlyer, Inc.; een grote speler in Japanse cryptocurrency-wereld en één van de langst bestaande cryptocurrency exchanges. De cryptocurrency exchange stelt als enige te beschikken over een licentie in zowel Japan, de VS en Europa.

bitflyer-instant-buy.png

Terug naar nieuws overzicht