Redactie - 05 december 2019

Nieuwe SUSE services helpen klanten in hun IT-transformatie

Nieuwe SUSE services helpen klanten in hun IT-transformatie image

SUSE heeft twee nieuwe services aangekondigd die zijn Global Services-portfolio completeren, waardoor klanten toegang krijgen tot verpakte, flexibele aanbiedingen die aansluiten op elke fase van hun IT-transformatieprojecten.

Het nieuwe aanbod, genaamd SUSE Discovery Services en SUSE Assist: Design Services, vormt een aanvulling op bestaande SUSE-services en helpt klanten hun zakelijke doelstellingen snel te bereiken en tegelijkertijd een snel rendement op hun investering te zien.

"Onze dekundigen werken nauw samen met onze klanten, van ontdekking, ontwerp en implementatie tot en optimalisatie van de SUSE-oplossing", aldus Kenny Stewart , vice-president van SUSE Global Services. "SUSE helpt en ondersteunt onze klanten gedurende de volledige duur van de dienstverlening. Onze langdurige, vertrouwde relaties met onze klanten zorgen ervoor dat we hun bedrijfsresultaten snel en efficiënt bereiken."

Gebrek aan interne vaardigheden is een van de grootste belemmeringen voor IT-transformatie aldus SUSE. Met deze complete servicesportfolio biedt SUSE services die klanten technische en productexpertise bieden, variërend van het onderzoeken, ontdekken en kiezen van een open source-oplossing door het optimaliseren van die oplossing en het leveren van hoogwaardige IT-services.

SUSE Discovery Services zijn onsite, eendaagse opdrachten om de zakelijke behoeften van de klant te evalueren en te begrijpen en de open source-oplossingen die nodig zijn om aan die behoeften te voldoen. SUSE Assist: Design Services zijn gerichte, hands-on workshops waar de klant en een SUSE-oplossingsdeskundige ontwerpdocumenten op hoog niveau creëren die uniek zijn voor het bedrijf van de klant. Deze aanbiedingen sluiten aan bij bestaande SUSE-services om het SUSE Global Services Customer Journey-portfolio af te ronden aldus de software vendor.

www.suse.com/services

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!