ITQ behaalt de Master Services Competency voor VMware Cloud on AWS

06-12-2019 | door: Witold Kepinski

ITQ behaalt de Master Services Competency voor VMware Cloud on AWS

ITQ is sinds de aankondiging in 2016 van VMware Cloud on AWS, het hybrid cloud partnership van VMware en AWS, betrokken bij het verder ontwikkelen van deze dienst in de Benelux. Bij ITQ zagen ze het potentieel voor hun klanten en hebben ze deze technologie integraal opgenomen in hun hybrid cloud practice.

“Een volledig beheerde Software-Defined Data Center (SDDC) omgeving binnen twee uur uitrollen, biedt ongekende mogelijkheden voor onze klanten. Of klanten nu hun bestaande data center willen uitbreiden, een data center willen afstoten of een cloud gebaseerde Disaster Recovery oplossing willen implementeren … het is allemaal mogelijk met slechts een paar muisklikken.” zegt Jeffrey Kusters, Field Chief Technology Officer bij ITQ. “VMware systeembeheerders en engineers kunnen direct van start omdat de technologie gelijk is aan het eigen data center. Het is “gewoon” VMware SDDC-technologie zoals vSphere, vSAN en NSX. Developers kunnen van hetzelfde platform gebruik maken om unieke diensten bovenop AWS te bouwen en te integreren. Het is echt het beste van twee werelden! Waar het eigenlijk op neer komt: VMware Cloud on AWS helpt met het versnellen én vereenvoudigen van de cloud strategie van onze klanten.”

Hij vervolgt: “Ik ben enorm trots op het ITQ team voor het behalen van deze Master Services Competency. Het bevestigt onze focus op onze klanten en het beloont al het harde werken dat we de laatste jaren hebben gestopt in de ontwikkeling van onze cloud practice!”

Over het Master Services Competentie programma

De Master Services Competenties (MSC's) zijn kwalificaties voor VMware-partners, ontworpen om partners te herkennen die in staat zijn om diensten te leveren, met leveringsdeskundigheid en ervaring rond een VMware-oplossingsgebied van de volgende generatie. MSC's bieden een toonaangevende merk- en programmastructuur voor het erkennen van bewezen expertise in oplossingsservices en helpen partners bij het differentiëren en uitbreiden van oplossingen op de markt.

VMware Master Services Competenties vereisen het behalen van geavanceerde technische certificeringen en bewijs van hoogwaardige servicemogelijkheden en expertise zoals gevalideerd door de klanten van de partner.

Master Services Competenties worden bereikt door:

  1. een specifiek aantal personen in de partnerorganisatie die een bepaald aantal oplossing specifieke certificeringen voltooien
  2. demonstratie van dienstenleveringservaring door drie klantreferenties aan te bieden voor recent voltooide projecten.

Het Master Services Competency Programma werd op 22 mei 2018 gelanceerd op Partner Leadership Summit (PLS).

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter