Cognizant benoemd als AWS Outposts partner

09-12-2019 | door: Witold Kepinski

Cognizant benoemd als AWS Outposts partner

Cognizant is benoemd als AWS Outposts partner. Amazon Web Services (AWS) biedt met Outposts een volledig beheerde en configureerbare compute en storage racks - gebouwd met Amazon Web Services (AWS) ontworpen hardware - waarmee klanten compute en opslag on-premise kunnen uitvoeren, terwijl verbinding wordt gemaakt met het brede scala aan services van AWS in de cloud.

Als partner van AWS Outposts zijn Cognizant-experts opgeleid in het opnieuw ontwerpen van complexe workloads om op AWS-operaties te werken om de nodige klantresultaten te leveren.

Cognizant zal ook samenwerken met klanten om complexe IT-werkbelastingen van ondernemingen opnieuw te architecten om hun on-premise en cloud-gebaseerde infrastructuren te moderniseren en te ondersteunen.

Cognizant is een Premier Consulting Partner in het AWS Partner Network (APN) dat de AWS Migration Competency-status heeft bereikt, met meer dan 4.500 gecertificeerde AWS-professionals en meer dan 300 klanten wereldwijd, als onderdeel van een relatie die in 2008 begon.

De implementatie van Cognizant van AWS Outposts voor klanten biedt:

Flexibiliteit om dezelfde hardware- en software-infrastructuur te gebruiken en een consistente set services en tools in de AWS-cloud en on-premises omgevingen om overal moderne, cloud-native applicaties te bouwen en uit te voeren.

Naadloos beheer van API's, console, automatisering, governancebeleid en beveiligingscontroles voor alle applicaties in de cloud en op locatie.

Een "toekomstbestendige" cloudinfrastructuur in on-premises infrastructuren met een brede selectie van reken-, geheugen- en opslagopties op basis van zakelijke behoeften.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud