Bitdefender benoemt Checkdone IT tot Gold-partner in Nederland

10-12-2019 | door: Witold Kepinski

Bitdefender benoemt Checkdone IT tot Gold-partner in Nederland

Bitdefender, leverancier van cybersecurity-oplossingen, heeft Checkdone IT de Gold partnerstatus toegekend. De ICT Security Software & Hardware Integrator uit Schijndel heeft bewezen te beschikken over uitzonderlijke expertise van de Bitdefender-oplossingen en hoogwaardige service te leveren aan zijn klanten. Het verkrijgen van deze hoogst haalbare partnerstatus is extra bewonderenswaardig gezien de partij pas in mei 2019 is opgericht.

Checkdone IT levert en ondersteunt alle Bitdefender-diensten, inclusief Network Traffic Security Analytics (NTSA) en de Gravity Zone-oplossingen voor de beveiliging van endpoints en hyperconverged en/ of cloudomgevingen. Hun team met Senior Technical Consultants biedt in samenwerking met Bitdefender (onsite) begeleiding bij de selectie en implementatie van de best passende oplossing(en) voor allerlei bedrijven in de Benelux.

Hans van Aalst, eigenaar van Checkdone IT: “In de afgelopen maanden is Checkdone IT succesvol gegroeid van reseller naar Security System Integrator en daar zijn we trots op. Dat we met onze kwalitatieve dienstverlening en service nu de Bitdefender Gold partnerstatus hebben verdiend is een mooie erkenning van ons harde werken.”

Naast bewezen expertise en hoogwaardige service kunnen klanten bij Bitdefender Gold-partners rekenen op toegewijde, gecertificeerde medewerkers in zowel sales als techniek.

Desi Marinova, Partner Success Manager Bitdefender Benelux: “Wij zijn blij met de betrokkenheid van onze partner Checkdone IT. Het feit dat wij de passie voor security delen en klantloyaliteit als basis voor gezamenlijk succes beschouwen, heeft geresulteerd in zeer plezierige en succesvolle samenwerking.”

Terug naar nieuws overzicht