Motto, DSD Business Internet en OZMO gaan verder als Destiny

10-12-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Motto, DSD Business Internet en OZMO gaan verder als Destiny

Destiny, de Belgische aanbieder van veilige cloudcommunicatieoplossingen voor ondernemingen kondigt aan dat de Nederlandse bedrijven Motto Communications, DSD Business Internet en OZMO cloud communications, die het eerder dit jaar heeft overgenomen, vanaf 1 januari 2020 verder gaan onder de naam Destiny.

De integratie en naamsverandering kadert in de ambitie van Destiny om een grote zakelijke provider in Nederland te worden. Destiny zal zich in Nederland vestigen in de voormalige kantoren van Motto en OZMO, respectievelijk in Heerlen en Sint-Oedenrode. DSD Business Internet zal mee worden geïntegreerd in de kantoren in Sint-Oedenrode.

Eén bedrijf, één merknaam

Destiny is met een vooropgestelde omzet van 65 miljoen euro in 2019 een groeiend B2B cloud- en telecombedrijf van België. In Nederland heeft het de ambitie om op korte termijn als 'challenger' in de markt een volwaardig alternatief te worden voor RoutIT/KPN, waarbij Destiny-partners hun oplossing ook onder hun eigen naam in de markt kunnen zetten. “Met de integratie van de drie bedrijven en de naamsverandering is Destiny helemaal klaar om als één bedrijf een totaaloplossing voor veilige cloudcommunicatie aan te bieden aan de Nederlandse markt, inclusief connectiviteit, security, mobile en VOIP, “ zegt Daan De Wever, CEO van Destiny. “Voor onze klanten en partners verandert er niets, behalve dat we voortaan onder één merknaam naar buiten treden, wat efficiënter en duidelijker is voor iedereen. De gekende klantgerichte dienstverlening die ze van ons gewoon zijn, blijft gegarandeerd.”

Partnerkanaal

De overname van Motto, DSD en OZMO afgelopen jaar kaderden in de uitbouw van de positie van Destiny op de Nederlandse markt en daarbij stond het kunnen bedienen van het volledige partnerkanaal centraal. Zo richt Destiny zich met Motto en het clouddistributieplatform FLUX vooral op grote White-Label partners die nood hebben aan snelle, real-time provisionering van clouddiensten. Met de overname van DSD Business Internet voegde het daar connectiviteit aan toe via een kwalitatief netwerk in eigen beheer. En met de overname van OZMO is Destiny ook in staat om het segment van de vele duizenden kleine White-Label partners en resellers te bedienen met een eenvoudig, gepredefinieerde oplossing en de nodige training en commerciële ondersteuning.

Met deze naamswijziging als voorlopig sluitstuk van de uitbouw van de activiteiten in Nederland, stopt de ambitie van Destiny niet. “We kijken nog uit naar mogelijke nieuwe overnames op de Nederlandse markt om onze positie verder te versterken, “ vervolgt Daan De Wever. “En daarnaast hopen we op korte termijn ook onze eerste concrete stappen te zetten op de Franse markt, waar we Destiny op een vergelijkbare manier willen uitbouwen om zo uit te groeien tot dé Europese virtuele en onafhankelijke cloudtelecom operator.“

Terug naar nieuws overzicht