Cegeka neemt Dynamics 365-activiteiten over van CTB

11-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Cegeka neemt Dynamics 365-activiteiten over van CTB

Cegeka neemt de Dynamics 365-activiteiten van het in Ede gevestigde CTB over. Een team van twaalf professionals, gespecialiseerd in Dynamics 365 for Customer Engagement (CRM) in de sectoren bouw en zakelijke dienstverlening, treedt toe tot Cegeka. Voor Cegeka past deze overname in de strategie om de Microsoft Dynamics -activiteiten verder uit te breiden.

"Naast de uitbreiding van onze dienstverlening kunnen klanten rekenen op meer schaalbaarheid van het team, waardoor we nog effectiever kunnen inspelen op actuele vraagstukken in deze snel veranderende digitale wereld. De overname van activiteiten is voor ons een volgende stap om te kunnen blijven innoveren en sterke services aan te bieden aan onze klanten, in nauwe samenwerking met Microsoft. De cultuur van CTB, waarbij klantfocus en samenwerken voorop staan, sluit naadloos aan bij die van Cegeka", aldus Arno Visser, Cegeka’s Global VP Business Solutions.

Microsoft Preferred Partner

Cegeka is Microsoft Preferred (D365) Partner gespecialiseerd in de implementatie van Dynamics 365 for Customer Engagement, Finance & Operations/Dynamics AX en de overige apps uit het Dynamics 365 aanbod. Voor deze diensten hanteert het bedrijf al meer dan twintig jaar een specifieke focus op bedrijven actief in de voedings- en procesindustrie. Cegeka ontving eerder dit jaar het Inner Circle-label van Microsoft Business Applications. Met deze onderscheiding behoort het bedrijf tot de wereldwijde top 1% van Microsoft Business Applications-partners. Daarnaast is Cegeka een Microsoft Powerapps-partner, wat de allround capaciteiten van het bedrijf met betrekking tot de Microsoft Cloud verder onderstreept.

CTB gaat zich nu volledig richten op zijn oplossing P365. Deze oplossing helpt klanten om alle mogelijkheden van Microsoft 365 in te zetten om productiever te werken en tegelijkertijd een kwaliteitsslag te kunnen maken. Het bedrijf helpt technische en zakelijke dienstverleners om in Microsoft 365 productiever samen te werken, zowel voor als met klanten.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

CRM, overname