Acronis neemt 5nine over

11-12-2019 | door: Witold Kepinski

Acronis neemt 5nine over

Acronis, speler in cyberbeveiliging, heeft de overname aangekondigd van 5nine, een wereldwijde aanbieder van Microsoft Hyper-V en Azure cloudbeheer- en beveiligingsoplossingen. Als onderdeel van de overeenkomst wordt 5nine een volledige dochteronderneming van Acronis.

5nine biedt end-to-end cloud-oplossingen voor Hyper-V en de eerste en enige agentloze, meerlagige beveiligingsoplossing voor Hyper-V en Azure. De software is ontworpen om kosten te verlagen, de productiviteit te verhogen en beveiligingsrisico's te beperken.

Acronis zal de technologie van 5nine integreren in het Acronis Cyber Platform en nieuwe diensten beschikbaar stellen via de portal Acronis Cyber Cloud Solutions. Met de oplossingen van 5nine kunnen managed service providers (MSP's) en IT-organisaties de orkestratie van cloudservices vereenvoudigen, nieuwe bedrijven creëren en de behoeften van hun klanten beheren.

Samen met 5nine biedt Acronis klanten en partners een eenvoudigere manier om werkbelastingen van hun fysieke of virtuele infrastructuur naar Acronis Cyber Infrastructure, Microsoft Azure of beide te migreren.

Het vermogen van 5nine om cloudmigratie, -beheer, -monitoring en innovatieve tools en processen voor workloadbeheer te verenigen, stelt klanten in staat om de vijf vectoren van cyberbescherming te dekken - waardoor de veiligheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en beveiliging (SAPAS) van alle gegevens, applicaties, en systemen.

Terug naar nieuws overzicht
Software