Witold Kepinski - 11 december 2019

Detron wordt de nieuwe AHP-partner van CANCOM Software Group

Detron wordt de nieuwe AHP-partner van CANCOM Software Group image

De CANCOM Software Group heeft een nieuwe partner voor zijn orkestratieplatform AHP. Detron ICT Groep, een bedrijf met vier vestigingen in Nederland, wordt verantwoordelijk voor de verkoop, implementatie en exploitatie op de Nederlandse markt. Met AHP als IT-beheerplatform is Detron in staat om (hybride) IT-infrastructuren voor zijn klanten op een efficiëntere manier te beheren.

“Met Detron breiden we de internationale marktdekking van AHP uit. Dit is weer een stap in de implementatie van onze wereldwijde AHP-strategie”, zegt Thomas Volk, CEO van CANCOM.

Medio november kondigde de CANCOM Software Group zijn samenwerking aan met de systeemintegrator ExactlyIT, die AHP zal aanbieden en distribueren op de Noord-Amerikaanse markt. Door de samenwerking met Detron zet de CANCOM Software Group een volgende stap in de uitbreiding van zijn internationale partnernetwerk.

“Met AHP bieden we onze klanten nu niet alleen een innovatief besturings- en beheerplatform voor hybride IT-infrastructuren, maar ook een selfservice en App store, waar onze klanten steeds meer om vragen. Als ICT-dienstverlener kunnen we de behoeften van onze klanten in de toekomst nog beter bedienen", aldus Tom Tank, CEO van Detron.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!