Redactie - 11 december 2019

Tectrade en Advanced Programs verlengen de levensduur van IBM Power i platformen

Tectrade en Advanced Programs verlengen de levensduur van IBM Power i platformen image

Tectrade en Advanced Programs bieden oplossingen om de levensduur van Power platformen te verlengen en het gebruik ervan te moderniseren en optimaliseren. Op de IBM i omgeving draaien vaak maatwerk applicaties voor de bedrijfskritische processen. Veel organisaties maken zich zorgen om de uitbreiding van functionaliteiten en de continuïteit in het beheer en onderhoud van deze omgeving alus de twee partners.

Managed Services en de PowerCloud

"Onze specialisten zijn breed gecertificeerd (Tectrade is IBM Platinum Businesspartner) en hebben jarenlange kennis van en ervaring met IBM Power omgevingen. Tal van nationale en internationale klanten maken gebruik van deze kennis bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten en kiezen daarnaast voor onze managed services. Aan organisaties die hun Power systemen binnen hun eigen datacenter willen uitfaseren en met hun i-omgeving naar de cloud willen, bieden wij een naadloze integratie naar de Tectrade PowerCloud (IBM Validated Solution). Voor de groeiende vraag van onze klanten naar applicatie ontwikkeling en beheer hebben wij gekozen voor een  partnership met het hierin gespecialiseerde Advanced Programs. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten complete ondersteuning bieden ‘van de implementatie tot aan het beheer en de doorontwikkeling van applicaties op IBM i", aldus Nicolai Kippersluis (foto), CEO & Founder van Tectrade.

Specialisten op het gebied van applicatieontwikkeling

Albert Roosenbrand, Business Unit Manager van Advanced Programs:  "De meeste applicaties op IBM Power i zijn ontwikkeld in Cobol, Java en RPG; wij hebben diepgaande kennis op al deze gebieden. Voor het moderniseren van applicaties hebben wij gekozen voor low-code ontwikkelplatformen. Daarmee kan niet alleen snel functionaliteit worden gecreëerd, maar zijn ook eventuele wijzigingen achteraf met dezelfde snelheid door te voeren."

Advanced Programs is een dienstverlener opgericht in 1992 die IT en dataoplossingen biedt. Zij helpen bedrijven uit allerlei sectoren met het behalen van hun technische en business doelstellingen door het slim en innovatief inzetten, implementeren en optimaliseren van technologie.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!