Exclusive Networks biedt DataCore vFilO software

11-12-2019 | door: Witold Kepinski

Exclusive Networks biedt DataCore vFilO software

DataCore Software biedt de hoeksteen voor de next-generation software gedefinieerde datacentra en zet de toon voor real-time beschikbaarheid van gegevens en prestaties. Het bedrijf zegt hiermee een rol te vervullen op het gebied van software-defined storage (SDS) en heeft zijn technologieplatform gebruikt om hyperconverged oplossingen te creëren. DataCore stelt IT-organisaties in staat om datasystemen te realiseren.

Tijdens de DataCore Days in oktober deelde CEO Dave Zabrowski de nieuwe visie op de toekomst van de storage industrie: DataCore ONE. In navolging hierop is een nieuw product gelanceerd: DataCore vFilO, een product voor distributed file and object storage virtualization.

DataCore vFilO is next-gen distributed file en object storage virtualisatie software, voor de opslag van bestanden en objecten welke ongeëvenaarde zichtbaarheid en controle geeft over versnipperde gegevens verspreid over NAS, fileservers, en object stores, via een multi-site, keyword-searchable global namespace. Doorlopende migratie, load balancing en bescherming van data tussen on premise en cloud storage tiers met gebruik van ML en Arbitrage modeling zorgen voor kosten optimalisatie, betere performance, capaciteit en beschikbaarheid.

vFilO combineert de mogelijkheden van schaalbare gedistribueerde filesystemen en biedt tegelijkertijd de voordelen van een object storage systeem, dat ondersteuning biedt voor NFS, SMB en S3-protocoltoegang tot dezelfde dataset, met de mogelijkheid tot het beheren van gegevens, optimaliseren en migreren van bestaande storage systemen.

Enterprise klasse, schaalbare datadiensten die niet worden beperkt door hardware infrastructuur of afstanden inclusief data mobiliteit, self service undelete, snapshots/clones en replicatie op elk niveau van granulariteit. Inactieve data wordt gededupliceerd, gecomprimeerd en verplaatst naar lagere low cost storage tiers zoals een cloud S3 bucket.

Terug naar nieuws overzicht
Software