Veeam vernieuwt Veeam Accredited Services Partner programma

12-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Veeam vernieuwt Veeam Accredited Services Partner programma

Veeam Software, leverancier van back-upoplossingen en Cloud Data Management, introduceert zijn vernieuwde Veeam Accredited Service Partner-programma (VASP). Het programma heeft als doel Veeam-partners te helpen bij het verkopen, implementeren en ondersteunen van Veeam-oplossingen en het garanderen van klanttevredenheid. Deze transitie sluit aan bij het go-to-market-model van het bedrijf en biedt Veeam-partners de mogelijkheid Veeam-klanten van een direct service delivery-model te voorzien.  

Volgens het Veeam Cloud Data Management Report 2019 was 71 procent van de senior business- en IT-business-beslissers het erover eens dat technologie de belangrijkste factor van hun digitale transformatie wordt. Productimplementaties worden steeds complexer. Veeam ziet in dat verband een groeiende vraag naar partners, systeemintegrators of freelance consultants die in staat zijn om hoogwaardige professionele diensten en technische Veeam-implementaties te leveren. Het nieuwe programma verandert de professional-servicesafdeling van Veeam in een channel alignment-model, waarbij interne middelen uitsluitend worden ingezet voor VASP-leden. Met het nieuwe VASP-programma onderscheiden leden hun serviceaanbod en ondersteunen ze klantsucces.

Essentieel onderdeel van groei

Danny Allan, Vice President Product Strategy van Veeam: "Datamanagement vormt tegenwoordig een essentieel onderdeel van de groei van een bedrijf. Om concurrerend te blijven, zijn gekwalificeerde vakmensen nodig om de technologieën te implementeren en beheren die een bedrijf helpen uit te groeien tot een intelligente business. Veeam levert een businessmodel dat volledig gericht is op zijn partnerecosysteem en het bieden van het hoogste serviceniveau voor zijn klanten. Met de verbeterde mogelijkheden binnen ons partnerecosysteem zijn partners uitgerust met de tools om de best mogelijke oplossing en customer journey te bieden."

Het nieuwe programma biedt zijn leden meerdere voordelen, waaronder:

  • Creëren van nieuwe business- en winstmogelijkheden voor servicepartners
  • Resources die partnersalesteams helpen grotere en complexere deals te verkopen
  • Verbetert partnermogelijkheden en kennis en expertise op het gebied van delivery
  • Versnelt Time-to-Value (TtV) van de klant met diepere integratie
  • Continue informatiestroom rondom Veeam-mogelijkheden en -services, naast bètatests voor nieuwe functies, voor een efficiënte oplossing-implementatie en volledige klanttevredenheid.

VASP-leden krijgen toegang tot:

  • Veeam-services IP binnen het partnerportal voor het creëren van een beter servicesportfolio
  • Gecombineerd en op maat gemaakt service-aanbod, zoals tools voor sizing en scaling, en servicepakketten
  • Aparte resources om klantsucces te garanderen
Terug naar nieuws overzicht
Cloud