Betty Blocks kiest voor SaaS Financing van NIBC

13-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Betty Blocks kiest voor SaaS Financing van NIBC

Betty Blocks sluit een investeringsdeal met de Nederlandse bank NIBC. De leverancier van no-code development gaat SaaS Financing inzetten, een financiële oplossing die het bedrijf helpt zijn aanwezigheid in de snelgroeiende low-code en no-code markt uit te bouwen.

SaaS Financing is ontwikkeld door NIBC en gericht op snelgroeiende scale-up bedrijven die op basis van een abonnementsmodel cloud software aanbieden. Deze bedrijven beschikken hierdoor niet over tastbare assets. Met SaaS Financing biedt NIBC daarom een alternatief voor traditionele investeringen of een bedrijfslening. De financiering wordt geleverd op basis van de terugkerende omzet die bedrijven realiseren.

"Betty Blocks groeit snel en wordt internationaal erkend als leider in zijn veld. Met onze continue uitbreiden profiteren we van een financieringsoplossing die niet alleen veilig is, maar ook de flexibiliteit biedt te investeren in verdere groei. De waarderen de gedetailleerde kennis van NIBC over de IT-industrie. Met zijn unieke SaaS Financing oplossing kunnen we onze marketingstrategie en internationale expansie beter faciliteren. De structuur levert ons ook een duurzame oplossing om toekomstige groei te blijven financieren en de controle over onze business te behouden", zegt Tim Obdam, CEO van Betty Blocks

Terug naar nieuws overzicht