Witold Kepinski - 16 december 2019

Nick Pelckmans versterkt het verkoopteam voor LANCOM Benelux

Nick Pelckmans versterkt het verkoopteam voor LANCOM Benelux image

De Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems breidt zijn internationale verkoopteam verder uit. Met Nick Pelckmans heeft LANCOM een ervaren netwerk-expert als Presales Engineer aangenomen.

In zijn functie is Nick Pelckmans verantwoordelijk voor de technische verkoopondersteuning van LANCOM-netwerkoplossingen voor WAN, LAN, WLAN en security in de Benelux. Dankzij zijn talenkennis is de 47-jarige ook het technische aanspreekpunt voor klanten en partners in de Franstalige markten. Naast Frankrijk zijn dit vooral West-Zwitserland en Noord-Afrika. Hij maakt deel uit van het team van Michael Grundl, Vice President Sales International.

Nick Pelckmans heeft meer dan 20 jaar ervaring in de netwerkbranche. Voor internationale bedrijven zoals Motorola en Huawei was hij verantwoordelijk voor het technisch advies bij het ontwerpen van netwerken. Andere professionele functies brachten hem naar het distributiekanaal, waar hij bijvoorbeeld bij Westcon Security verantwoordelijk was voor de technische verkoop aan verschillende netwerkproviders. Onlangs was Nick Pelckmans nog Presales Manager bij Ekinops, een Franse fabrikant van telecommunicatie-oplossingen.

“De aanstelling van Nick Pelckmans bevestigt onze betrokkenheid met de Benelux-landen en onze Franstalige klanten en partners”, zegt Michael Grundl, Vice President Sales International bij LANCOM Systems. “De uitbreiding van onze lokale teams en het directe contact met het kanaal en klanten vormen de basis van onze internationale strategie.”

In zijn vrije tijd rijdt Nick Pelckmans graag op zijn racefiets. Hij houdt er ook van om te ontspannen met een goede film of een goed boek.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!