Witold Kepinski - 17 december 2019

Fujitsu bouwt channel team uit

Fujitsu bouwt channel team uit image

Het afgelopen jaar heeft Fujitsu een nieuwe start gemaakt met het Channel-team. Inmiddels krijgt dit team vorm onder leiding van Dennis ten Boden die recent is benoemd tot Head of Channel Sales voor Fujitsu Nederland. Het Channel team bestaat verder uit Sijar Osmani, Business Development Manager Channel en Annelies de Voogt, Marketing & Sales Representative Channel.

Om de ambitie voor een versnelde kwalitatieve uitrol in Nederland te realiseren heeft Fujitsu Edwin Rubens (foto) aangetrokken als Externe Programma Director. Edwin heeft een zeer ruime ervaring in de IT & Channel Business en zet deze ervaring in om de Fujitsu Channel Business te optimaliseren. Edwin werkt hierin nauw samen met Dennis ten Boden en zijn team.

Fujitsu meldt internationaal gezien veel ervaring en een breed portfolio te hebben aan tools, channel- en diensten programma’s. Hiermee wordt de channel partner geholpen met het generen van meer business, maar biedt het bijvoorbeeld ook overzicht in resultaten tot nu toe, status van certificeringen en dergelijke.

Momenteel wordt hard gewerkt om deze middelen vanaf de start van het volgend fiscale jaar voor de resellers beschikbaar te stellen. De komende periode zal Fujitsu zijn resellers regelmatig informeren over het verloop van de ontwikkelingen.

Verder zal in maart 2020, voor de aanvang van het fiscale jaar, de kick-off worden georganiseerd en hoort de reseller concreet wanneer die de nieuwe partnerovereenkomst kan verwachten. De exacte datum & tijd volgen spoedig.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!