Tech Data koopt Inflow Technologies

18-12-2019 | door: Witold Kepinski

Tech Data koopt Inflow Technologies

Tech Data heeft aangekondigd dat het een overeenkomst is aangegaan om de activiteiten van Inflow Technologies ("Inflow Technologies") over te nemen, een distributeur uit India met toegevoegde waarde met expertise op gebieden zoals cybersecurity en netwerken. De acquisitie is onderworpen aan de gebruikelijke goedkeuringen van de toezichthouder en zal naar verwachting worden afgerond tijdens het eerste kwartaal van Tech Data van het fiscale jaar 2021.

Door de overname van de activiteiten van Inflow Technologies, zal Tech Data zijn aanwezigheid in de regio Azië-Pacific optimaliseren en de end-to-end portfolio van het bedrijf versterken, waardoor klanten een breder pakket van mogelijkheden kunnen aanbieden, met name met betrekking tot technologieën van de volgende generatie, zoals beveiliging.

"De toevoeging van Inflow Technologies ondersteunt direct onze strategie om hogere waarde te leveren - vooral op het gebied van investeren in technologieën van de volgende generatie, het versterken van onze end-to-end portfolio en het optimaliseren van onze wereldwijde voetafdruk," zei Rich Hume (foto), ceo van Tech Data. "Deze acquisitie helpt ons in het bijzonder om onze portfolio van netwerk- en beveiligingsoplossingen die we onze channel partners kunnen bieden, te versterken, terwijl onze voetafdruk in Asia Pacific, een belangrijke regio voor Tech Data, wordt geoptimaliseerd."

Inflow Technologies heeft zijn hoofdkantoor in Bangalore, India en is een distributeur met toegevoegde waarde voor een groot aantal technologieën, waaronder cybersecurity, netwerken, uniforme communicatie en samenwerking, opslag- en serverbeheer, infrastructuur en applicatiesoftware, automatische identificatie en gegevensverzameling, elektronische beveiliging en aanverwante diensten in Zuid-Azië.

"Als technologie-enabler biedt Inflow Technologies een verscheidenheid aan kerncompetenties voor Tech Data, waaronder bedrijfsontwikkeling, kanaalbetrokkenheid, training en pre-sales en post-sales ondersteuning," zei Byju Pillai, president en chief executive officer, Inflow Technologies . "Onze gecombineerde vaardigheden, portfolio's, talent en gedeelde toewijding aan uitzonderlijke service met uitvoering van wereldklasse zullen ons in staat stellen om meer waarde te leveren aan onze channelpartners."

Terug naar nieuws overzicht
Security