Sophos breidt MSP programma uit

18-12-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Sophos breidt MSP programma uit

Sophos heeft optimalisaties doorgevoerd in MSP Connect, het programma dat het voor MSP’s nog makkelijker maakt het productportfolio van Sophos te implementeren, beheren en verkopen. Een vernieuwd aanbod voor threat hunting en cloudbeveiliging, evenals de integratie van Professional Service Automation (PSA) en van Remote Monitoring and Management (RMM), zullen Managed Service Providers helpen omzet te genereren, de productiviteit te verhogen en operationele kosten te reduceren.

Wereldwijd ondersteunt Sophos MSP Connect meer dan 8.000 wereldwijde en regionale MSP's. MSP-facturering steeg met 83 procent in de eerste helft van Sophos’ fiscale jaar wat resulteerde in een jaarlijks terugkerende omzet van 33 miljoen dollar.

Scott Barlow, Vice President Global MSP bij Sophos: "Om deze groei verder te ondersteunen, breidt Sophos zijn MSP-programma uit met geoptimaliseerde aanbiedingen die rechtstreeks voldoen aan de behoeften van MSP's en hun klanten. Sophos streeft ernaar MSP's te helpen nieuwe en opkomende bedreigingen voor te blijven. We bieden een flexibel, subscription-based model voor bedrijfskritische oplossingen, en diensten die klanten beter beschermen met de schaalbaarheid en automatische facturering. Met teams in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en APJ zijn we goed gepositioneerd om MSP's te helpen hun managed securitydiensten te laten groeien, en hen te trainen bij het beschermen van endpoints, mobiele apparaten en netwerken met synchronised security.”

Het MSP Connect-aanbod omvat:

Sophos Managed Threat Response (MTR): nieuwe MSP Flex-opties stellen MSP's in staat om volledig beheerde threat hunting-, opsporings- en responsdiensten te bieden met flexibele maandelijkse facturering. Nu met extra ondersteuning voor Windows Server, MacOS en Linux, is Sophos MTR is aanpasbaar met verschillende servicelagen en responsmodi om te voldoen aan de unieke en evoluerende behoeften van MSP's.

Sophos Cloud Optix: de factureringsopties van MSP Flex zijn nu ook beschikbaar voor Cloud Optix, een krachtige oplossing die automatisch klantactiva ontdekt en beveiligt die zijn opgeslagen in AWS, Azure en Google Cloud. Nu beschikbaar op Sophos Central, kan het eenvoudig worden beheerd via een enkel scherm op het uniforme cloud-based platform. Flex-facturering is gebaseerd op de cloudactiva van een MSP.

Uitgebreide integratie met PSA en RMM: nieuwe PSA- en RMM-integraties stellen partners in staat handmatige gegevensinvoer en facturering te automatiseren. Sophos breidt integraties uit met Datto, Kaseya en ConnectWise Manage en voegt nieuwe XG Firewall-integratie toe met Auvik en Liongard.

Sophos Central is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van MSP's en vormt het hart van Sophos MSP Connect. Met het partnerdashboard kunnen MSP's eenvoudig meerdere installaties van klanten beheren, reageren op waarschuwingen, tweefactorauthenticatie afdwingen, wereldwijd beleid en op rollen gebaseerd beheer beheren, vergunningen beheren en komende verlengingsdatums volgen via een enkele interface. Sophos Synchronized Security-aanpak voorkomt datalekken en automatiseert de incidentenrespons door de uitgebreide portfolio van endpoint-, netwerk- en cloudoplossingen te integreren om minder risico, beter zicht en verbeterde algemene ROI van de beveiliging te bieden

Terug naar nieuws overzicht
Security