Wouter Hoeffnagel - 19 december 2019

Yenlo en 42Crunch werken samen rond API-beveiliging en -beleid

Wereldwijde integratie- en API-beheerspecialist Yenlo en specialist in API-security 42Crunch gaan een strategisch partnership aan voor API-beveiliging en API-beleid. 42Crunch biedt een end-to-end API-securityplatform met een set geïntegreerde API-securitytools die problemen signaleren, OpenAPI-kwetsbaarheden herstellen en de runtime beschermen tegen API-aanvallen.

De API-beveiliging die 42Crunch levert, is een aanvulling op Yenlo's uitgebreide API-beheer- en integratieoplossingen, waaronder Connext, een 24/7 managed integratieplatform in de cloud. Deze cloudoplossing is gebouwd op Amazon Web Services (AWS) en het opensource WSO2 Integration Agile Platform en biedt de mogelijkheid databases, applicaties, services en processen te integreren.

Yenlo gaat 42Crunch-diensten verkopen

In de overeenkomst is onder andere vastgelegd dat Yenlo 42Crunch API-securitydiensten, waaronder Audit, Scan en Protection, gaat verkopen. De diensten worden als standalone oplossingen aangeboden, maar ook als onderdeel van Yenlo's Connext Cloud Integration Platform-as-a-Service. Samen geven het 42Crunch platform en Yenlo Connext bedrijven de mogelijkheid security vast onderdeel te laten zijn van hun 'continuous integration en continuous deployment (CI/CD)'.

"Omdat meer API's moderne applicaties aansturen, zien wij een stijgende vraag onder CIO's, CTO's en enterprise architecten om API-beveiliging efficiënter te integreren met CI/CD. Door het 42Crunch beveiligingsplatform aan ons portfolio toe te voegen, kunnen wij aan deze vraag voldoen. Wij bieden onze klanten een fantastische, innovatieve dienst op het gebied van API-beveiliging die zij direct in hun CI/CD-processen kunnen toepassen", aldus Ruben van der Zwan, CEO en co-founder van Yenlo.

"Yenlo heeft een lange geschiedenis in het bouwen en ingebruikstellen van hoog beschikbare en schaalbare op API's gebaseerde applicaties voor haar klanten. Met onze geïntegreerde API-beveiligingsoplossing in Yenlo's Connext platform,hebben klanten toegang tot een van de meest veilige cloudgebaseerde integratieplatforms in de hele wereld waar zij met een paar klikken hun eigen API's kunnen beveiligen", zegt Jacques Declas, CEO en co-founder van 42Crunch.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!