PCextreme neemt Flexwebhosting over

19-12-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

PCextreme neemt Flexwebhosting over

Flexwebhosting, één van de grotere webhosting providers van Nederland, is overgenomen door PCextreme. Deze snelgroeiende Nederlandse Internet Service Provider maakt onderdeel uit van Total Webhosting Solutions.

Flexwebhosting is in 2001 opgericht en als één van de eerste providers begonnen met het voordelig aanbieden van webhosting voor particulieren en bedrijven. Inmiddels is Flexwebhosting uitgegroeid tot een grote speler op de Nederlandse webhostingmarkt. Na meer dan 18 jaar draagt Jeroen Bouten, eigenaar en oprichter van Flexwebhosting, de aandelen over aan PCextreme. Bouten wil de onderneming hiermee naar een volgende fase van groei en vooruitgang brengen. Bouten: "De kans werd mij geboden om de onderneming en onze webhosting klanten ergens goed en permanent onder te brengen. Met deze overname is de continuïteit van Flexwebhosting geborgd en worden tevens nieuwe kansen voor de onderneming gerealiseerd".

Rolph Schmitz benoemd tot directeur

Rolph Schmitz is aangesteld als directeur van Flexwebhosting BV. Hij werkt inmiddels ruim 13 jaar bij Flexwebhosting waarvan de laatste 9 jaar in de functie van bedrijfsleider. "Ik werk altijd met veel passie en plezier aan Flexwebhosting. Zowel medewerkers als klanten mogen van mij verwachten dat ik dit blijf doen om de continuïteit te waarborgen. Samen met mijn team en de ondersteuning van PCextreme zal ik de service en dienstverlening blijven verbeteren, zodat wij voor onze klanten dé vertrouwde partner blijven in webhosting".

Thomas de Looff, MD PCextreme: "Jeroen heeft de afgelopen jaren met zijn team een indrukwekkende klantenbasis opgebouwd. Omdat de webhosting markt aan het veranderen is, is Jeroen de kans geboden de onderneming en haar webhosting klanten onder te brengen bij een goed en permanent huis en heeft dat in Pcextreme gevonden. Als PCextreme creëren wij met deze overname een sterkere combinatie."

"Deze eerste overname is tevens een belangrijke stap voor PCextreme binnen TWS. In onze visie verandert de webhostingmarkt razendsnel. Over een paar jaar zijn er in onze branche mogelijk maar enkele bedrijven over. Daar willen wij als PCextreme bij horen en onderdeel zijn van TWS versterkt ons. De kennis en ervaring van zusterorganisaties welke we kunnen toepassen als ook de financiële slagkracht van TWS versnelt onze ontwikkeling. We hebben daarbij de ambitie om meer overnames te doen in de toekomst."

Terug naar nieuws overzicht