Witold Kepinski - 20 december 2019

Anywhere365 kondigt strategische investering aan van Bregal Milestone

Anywhere365 kondigt strategische investering aan van Bregal Milestone image

Anywhere365, een leverancier van Contact Center en Enterprise Dialogue Management-oplossingen in Europa, heeft aangekondigd dat het een strategische investering van 40 miljoen euro heeft ontvangen van Bregal Milestone, een pan-Europees Growth Capital bedrijf.

Anywhere365 maakt gebruik van de strategische ondersteuning en het kapitaal van Bregal Milestone om de expansie te versnellen door zowel organische groei als fusies en overnames. De investering door Bregal Milestone is de zesde transactie uit het fonds van 400 miljoen euro en vormt de eerste investering in Nederland.

Oprichter en CEO van Anywhere365, Gijs Geurts (foto), behoudt een meerderheidsbelang in het bedrijf. "Ik ben heel blij met deze samenwerking die verdere groei en extra investeringen mogelijk maakt in de Anywhere365 Dialogue Cloud en het onlangs overgenomen critical messaging platform IQ Messenger.", aldus Geurts. “Mede dankzij de bewezen winstgevende groei van onze on-premise en cloudgebaseerde Enterprise Dialogue Management-oplossingen en kritisch alarm- en IoT communicatiebeheer, onderkent Bregal Milestone het potentieel van Anywhere365.”

Anywhere365 biedt een omnichannel Contact Center en Enterprise Dialogue Management platform dat communicatie stroomlijnt voor wereldwijde bedrijven met complexe behoeften binnen klantenservice. Het heeft meer dan 1.000 klanten in 54 landen, waaronder multinationals zoals Philips, Koninklijke Shell, Rabobank, Société Générale, Nestlé en gespecialiseerde ondernemingen zoals Swarovski, DHL en USG People. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn wereldwijde Anywhere365 Dialogue Cloud, die Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML) en Microsoft Azure gebruikt om communicatie over alle omnichannel kanalen intelligent te routeren. Door legacy-systemen voor communicatie te vervangen, verhoogt Anywhere365 Dialogue Cloud de klanttevredenheid en de productiviteit op de werkvloer. Daarnaast maximaliseert Anywhere365 het gebruik van Skype for Business, Microsoft Teams en Direct Routing voor Cloud Contact Centers en kan native worden ingebed in CRM- en ITSM-platforms, zoals Dynamics CRM, Salesforce en ServiceNow.

"We zijn er trots op om samen te werken met Anywhere365 voor deze volgende groeifase", zegt Cyrus Shey, Managing Partner bij Bregal Milestone. “Met zijn flexibele software platform en diepgaande integratie met de Microsoft Stack zijn we ervan overtuigd dat Anywhere365 meer dan uitstekend gepositioneerd is om deze grote en aantrekkelijke marktkansen te benutten. We kijken ernaar uit om samen met Gijs en zijn ambitieuze team hun bedrijf verder te ontwikkelen en winstgevende groei te stimuleren. ”

Anywhere365 werd geadviseerd door HVG Law. Bregal Milestone werd geadviseerd door Loyens & Loeff en Deloitte Financial Advisory.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!