Acer brengt diverse Chrome-apparaten met Chrome Enterprise Upgrade op de markt
20-12-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Acer brengt diverse Chrome-apparaten met Chrome Enterprise Upgrade op de markt

Acer meldt een zeer divers en breed portfolio op het gebied van Google Chrome devices te hebben. Dit jaar brengt het bedrijf, in samenwerking met Google, diverse Chrome-producten op de markt met de Chrome Enterprise Upgrade, waaronder de Chromebook 714 en 715, Chromebook Spin 13, Chromebase CA24I en Chromebox CXI3.

De acer devices integreren Chrome Enterprise om cloudwerkers te machtigen met de nieuwste zakelijke functies zo meldt de leverancier. De Chrome-apparaten werken volgens Acer in harmonie met Chrome Enterprise van Google, waarmee bedrijven hun apparaten op grote schaal kunnen beheren. Chrome Enterprise helpt bij het creëren en beveiligen van een productieve omgeving voor medewerkers die in de cloud werken.

Onbegrensde IT met Chrome Enterprise Upgrade

Met Chrome Enterprise Upgrade beschikken IT-teams over de ingebouwde zakelijke mogelijkheden van Chrome OS en Chrome-apparaten om werknemers in de cloud te beveiligen, te beheren en functies te bieden.

Chrome Enterprise Upgrade biedt IT-teams geavanceerde beveiligingsopties. Als een eindgebruiker een Chromebook kwijtraakt, kan de IT-afdeling het apparaat gemakkelijk uitschakelen en daarmee de bedrijfsgegevens beschermen. Er kan ook een kortstondige modus worden ingeschakeld voor apparaten, zodat de gebruikersgegevens aan het einde van de sessie van het apparaat worden verwijderd.

Dankzij Chrome Enterprise Upgrade kunnen de Chrome-apparaten van een organisatie veel gemakkelijker worden beheerd. Het IT-team kan apparaatbeleid en overzichtsmogelijkheden voor de apparaten gebruiken, allemaal via de gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde Google-beheerdersconsole of een UEM-oplossing van derden.

Chromebooks met Chrome Enterprise-upgrade bieden flexibele toegang tot bedrijfsgegevens, ongeacht het gebruiksscenario. Integreer met Active Directory- en SAML SSO-providers of schakel gebruikersscenario's met gedeelde apparaten in via beheerde gastsessies of de kioskmodus.

Door: redactie

Terug naar nieuws overzicht
Cloud