Lenovo ontzorgt het MKB met de nieuwe ThinkBook

Lenovo Thinkbook

24-12-2019 | door: Redactie

Lenovo ontzorgt het MKB met de nieuwe ThinkBook

Met de nieuwe ThinkBook-serie kun je in stijl zaken doen. Van opties die zorgen dat je zonder onderbrekingen kunt blijven werken tot beveiliging achter de schermen. En dat is nog niet alles: de ThinkBook-laptops hebben ook geweldige entertainmentfuncties. En ze zijn ook nog eens een lust voor het oog.

De ThinkBook is een ultra-slanke laptop die volledig voldoet aan de professionele vereisten van een moderne kmo en vooral de Generatie Z en Millennials zal bekoren. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bij deze groep design een prominente rol speelt. Dit pluimgewicht (minder dan 1,4 kg), uitgevoerd in zilvergrijs aluminium, beantwoordt dus volledig aan de verwachtingen van deze jonge werknemers.  

De ThinkBook is voorzien van allerlei features die het persoonlijk gebruik maximaliseren

Met Modern Standby wordt uw laptop binnen een halve seconde geactiveerd en kunt u zelfs e-mails downloaden en naar muziek luisteren, terwijl de laptop in de slaapstand staat. Via de vingerafdruklezer kunt u met één aanraking inloggen en het scherm aanzetten, net als bij een telefoon. Dankzij de beschikbare Rapid Charge-technologie heeft u onderweg geen stopcontacten nodig. ThinkBook-laptops bieden efficiëntieverbeteringen die slimmer voor u werken.

En daarenboven Dolby Audio™, Harman-luidsprekers en beschikbare FHD-schermen met Dolby Vision™-technologie. U geniet van kraakhelder geluid en afbeeldingen met zoveel fijne details en nauwkeurige kleuren dat u bijna vergeet dat u aan het werk bent.

Stijlvol en veilig, door Lenovo ThinkShield

Een mooi design is natuurlijk niet alles, de beveiliging van uw computers en uw netwerk blijft natuurlijk priotiteit. Er werden bij ThinkBook dan ook verschillende beveiligingsmechanismen ingebouwd. De aan- en uittoets is tegelijkertijd een vingerafdruklezer, zodat uw werknemers geen paswoord moeten onthouden of kunnen vergeten. De laptop heeft ook een security chip (dTPM2.0) die ervoor zorgt dat persoonlijke data, identificatie en dergelijke versleuteld kunnen worden.

De camera, handig voor skypegesprekken, heeft een ingebouwde shutter, de ThinkShutter, en standaard zit er ook een Vantage WiFi Security in de ThinkBook. Deze software meet of een open WiFi-netwerk dubieus is of niet.

Door: Redactie

Terug naar nieuws overzicht