Redactie - 03 januari 2020

Dell Technologies introduceert nieuwe PC devices en displays

Dell Technologies introduceert nieuwe PC devices en displays image

Dell Technologies onthult nieuwe producten en software in zijn premium Latitude-, XPS- en display-portfolio’s. De nieuwste pc's en displays zijn uitgerust met kunstmatige intelligentie (AI), 5G en een vernieuwd design, en maken het werken en gamen eenvoudiger, intelligenter en plezieriger zo beweert de Texaanse tech leverancier.

Met de Latitude 9510, een intelligente 15-inch pc met ingebouwde AI, kunnen professionals hun kostbare tijd besteden aan het werk dat het belangrijkst is aldus de vendor. Dell introduceert de Latitude 9000-serie, de ultra-premium productklasse van Dell voor professionals. De nieuwe Latitude 9510 biedt zakelijke gebruikers wat ze zoeken: een lange batterijduur van meer dan 30 uur, design dat klaar is voor 5G, krachtige audio-features en intelligente oplossingen die de productiviteit verhogen.

XPS 13

Dell heeft de nieuwe XPS 13 geïntroduceerd, met een modern design waarmee ze fans een elegante pc aanbieden met de beste gebruikerservaring. Aluminium, koolstofvezel, geweven glasvezel en gehard Corning Gorilla Glass bieden duurzaamheid en zorgen voor een lichtgewicht ontwerp aldus Dell. Door de nieuwste technische prestatie van Dell hebben gebruikers maximale schermruimte. De ‘InfinityEdge’-grenzen van de XPS 13 zijn verkleind en hij is kleiner en dunner dan ooit tevoren. Met een groter 16:10 display, biedt het nieuwe 25% helderdere XPS InfinityEdge-display meer schermruimte om te multitasken en de mogelijkheid alle details van de nieuwste binge-waardige programma’s goed te zien. Dit nieuwe design blijft trouw aan waar XPS-fans het meest van houden; een 13,4-inch display in een 11-inch vormfactor, waardoor het perfect past op een vliegtuigtafeltje.

De XPS 13 bevat de tiende generatie Intel Core 10 mobiele processors en een lange batterijlevensduur. Een uitgebreid display, edge-to-edge toetsenbord, groter touchpad en de mogelijkheid om de pc eenvoudig met één hand te openen, zorgen voor de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit aldus Dell.  Door eenvoudigere en duurzamere verpakkingen wordt er geen schuim gebruikt, waardoor gebruikers gemakkelijker kunnen recyclen. Beschikbare opties zijn de traditionele XPS 13 met Windows 10 of de Developer Edition met Ubuntu 18.04LTS.

Dell Cinema Guide en Dell Mobile Connect

Dell Technologies introduceert Dell Cinema Guide, een one-stop-shop voor streaming-entertainment. Deze is nu beschikbaar voor alle Windows-gebruikers. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk televisieprogramma's en films van meer dan 200 streamingdiensten vinden in één eenvoudige contentgids; en genieten van de verbluffende kleuren, geluiden en streaming van Dell Cinema.

Sinds de lancering in 2018 zorgt Dell Mobile Connect ervoor dat meer dan een miljoen gebruikers hun aandacht niet hoeven te verdelen tussen hun pc en smartphone. Dit voorjaar breidt Dell Mobile Connect zijn mogelijkheden voor draadloze transfer en app mirroring verder uit: naast Android-telefoons zijn deze functies dan ook beschikbaar voor iOS telefoongebruikers. Gebruikers van XPS, Inspiron, Vostro, Alienware en G-serie-gebruikers met iOS telefoons hebben rechtstreeks toegang tot mobiele apps, van het bestellen van een Uber tot het checken van Instagram, en profiteren van drag-and-drop bestandsoverdracht en content mirroring rechtstreeks vanaf hun Dell pc.

Displays

Gebruikers kunnen volgens Dell effectief samenwerken met de nieuwe Dell 86 4K Interactive Touch Monitor die het whiteboard digitaliseert. Met de UltraSharp 43 4K USB-C Monitor kunnen gebruikers content van vier aangesloten pc's tegelijkertijd bekijken om de productiviteit te maximaliseren. De nieuwe UltraSharp 27 4K USB-C-monitor met VESA DisplayHDR 400 biedt de breedste kleurdekking in zijn klasse voor nauwkeurige kleurreproductie. De nieuwe Alienware 25 Gaming Monitor, gebouwd voor snelheid met 99% sRGB-kleurendekking, beschikt over snelle IPS-technologie die rijke kleuren, een refresh rate van 240Hz en een razendsnelle responstijd van 1 milliseconde. Het beschikt ook over AMD Radeon FreeSync en is compatibel met G-Sync. Lees hier meer over de nieuwe Dell-displays.

CES 2020

CES-badgehouders worden uitgenodigd voor een bezoek aan #DellExperience in restaurant SUGARCANE in The Venetian om de nieuwste producten van Dell te bekijken en met productvertegenwoordigers te praten.

Prijzen en beschikbaarheid

Beschikbaar op Dell.com:

XPS 13, vanaf $999,99, beschikbaar in US, Canada, Zweden, UK, Duitsland en Frankrijk op 7 januari en wereldwijd in februari.

XPS 13 Developer Edition, vanaf $1.249,99, beschikbaar in US, Canada en een aantal Europese landen in februari.

De Dell Cinema Guide kan nu gratis worden gedownload op elke Windows 10-pc via de Microsoft Store.

Dell Mobile Connect met iOS-gegevensoverdracht en screen mirroring kunnen gratis worden gedownload via de Microsoft Store en worden dit voorjaar voorgeïnstalleerd op alle Dell-consumentensystemen.

Latitude 9510, vanaf US $1.799,- wereldwijd beschikbaar vanaf 26 maart.

Dell 86 4K Interactive Touch Monitor (C8621QT), wereldwijd beschikbaar op 10 april. Prijzen worden bekend rond de beschikbaarheidsdatum.

Dell UltraSharp 43 4K USB-C (U4320Q), vanaf $1.049,99, wereldwijd beschikbaar vanaf 30 januari.

Dell UltraSharp 27 4K USB-C Monitor (U2720Q), vanaf US $709,99, wereldwijd beschikbaar vanaf 30 januari.

Alienware 25 Gaming Monitor (AW2521HF), vanaf $499,99, wereldwijd beschikbaar vanaf 11 maart

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!